Суркіса не влаштовує пропозиція "Байєра" по Драговичу

Поділитися
Суркіса не влаштовує пропозиція "Байєра" по Драговичу Суркіс вважає, що по Драговичу ще будуть пропозиції © Dynamo.kiev.ua
Президент "Динамо" прокоментував можливий трансфер австрійського захисника.

Ігор Суркіс заявив, що його не влаштовує пропозиція німецького "Байєра" по трансферу захисника Александара Драговича.

"Драгович - гравець "Динамо". Не секрет, що ним цікавиться "Байєр". Ті умови, які вони пропонують, мене не влаштовують. У нього зараз невелике ушкодження, тільки тому він і не грав у першому турі.

Ми з ним розмовляли, я йому все пояснив, і тиснути на мене не треба. Я сказав "Байєру", на яких умовах його відпущу. Суму назвати? Для чого? Як тільки це станеться, тоді будемо говорити.

Мотивація? Сьогодні, може, у нього немає мотивації, а завтра з'явиться. Ми ж не перший день проходимо такі ситуації. Звичайно, інтерес до нашого чемпіонату впав, він це розуміє. Він висококваліфікований футболіст, але на "Байєрі" світ клином не сходиться. Трансферне вікно в Англії тільки відкрилося. По ньому будуть ще дуже гідні пропозиції", - сказав Суркіс в коментарі програмі "Профутбол".

Нагадаємо, Драгович виступає за "Динамо" з 2013 року. За підсумками Євро-2016 австрійський захисник був включений в топ-10 розчарувань чемпіонату за версією France Football.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі