Суркіс: Серйозних проблем у підготовці Євро-2012 вже не залишилося

Поділитися
© yugopolis.ru
Президент Федерації футболу України (ФФУ) Григорій Суркіс підкреслює, що в Україні не залишилося серйозних проблем у підготовці до Чемпіонату Європи з футболу Євро-2012.

"Уперше за чотири непрості роки, з моменту отримання права проведення Євро-2012, сьогодні оптимізму, явно більше. У різних зрізах, особливо з точки зору готовності інфраструктури", - сказав він брифінгу в понеділок в Києві після закінчення засідання виконкому ФФУ.

Г.Суркіс відзначив, що в Україні існують незначні проблеми у підготовці до майбутнього чемпіонату, але він упевнений, що ці деталі будуть усунені за місяці, що залишилися, до старту турніру.

"Найголовніше для нас: прийняти сотні тисяч людей у комфорті з сервісом і щоб вони після цього захотіли хоч би ще раз приїхати в нашу країну", - підкреслив президент ФФУ.

Г. Суркіс також висловив сподівання, що в найближчому товариському матчі проти команди Німеччини національна збірна України під керівництвом Олега Блохіна виступить гідно і порадує уболівальників, що прийдуть на НСК "Олімпійський".

Г.Суркіс прийшов на виконком ФФУ на милицях, оскільки кілька днів тому, граючи у футбол, зламав ногу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі