Суркіс: «Динамо» в Лізі Європи повинне вийти з групи з першого місця

Поділитися
Президент футбольного клубу «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс заявляє, що команда в Лізі Європи повинна показати в групі максимальний результат і вийти в наступне коло з першого місця.

Президент футбольного клубу «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс заявляє, що команда в Лізі Європи повинна показати в групі максимальний результат і вийти в наступне коло з першого місця.

Про це в п'ятницю, 27 серпня, повідомляє інформаційний відділ ФК «Динамо»

«Після тринадцяти участей у Лізі Чемпіонів та ігор з кращими командами Європи, цього разу, можна сказати, нам у деякій мірі з жеребкуванням у Лізі Європи пощастило», - сказав президент клубу.

Водночас він зазначив, що команда не повинна розслаблятися.

«Вважаю, команда повинна показати у групі максимальний результат і вийти у наступне коло з першого місця. Оскільки чотири з шести ігор проведемо з командами пострадянського простору, через матчі у Лізі Європи, можливо, будемо готуватися до чемпіонату України, де деякі з суперників будуть сильнішими», - зазначив він.

Він також висловив сподівання, що «Динамо»  зможе успішно зіграти восени і в Лізі Європи, і в чемпіонаті України.

«Ми повинні набрати максимальну кількість очок для «Динамо» і України в рейтингу УЄФА. Вони нараховуються без різниці, в якому турнірі і проти якого суперника граєш», - сказав Суркіс.

Нагадаємо, в груповому турнірі київському «Динамо» будуть протистояти голландський «АЗ», білоруський «БАТЕ» і молдавський «Шериф».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі