Суркіс вважає, що "Дніпру" попався більш складний суперник, ніж "Динамо"

Поділитися
Суркіс вважає, що "Дніпру" попався більш складний суперник, ніж "Динамо" "Динамо" буде боротися з будь-яким суперником, обіцяє Суркіс © football.ua
Більшість уболівальників динамівської команди вважали, що найкращим варіантів суперництва в 1/4 фіналу Ліги Європи був би бельгійський "Брюгге". Однак у підсумку ця команда потрапила "Дніпру".

Президент "Динамо" Ігор Суркіс вважає, що перед його командою на будь-якій стадії змагань в єврокубках стоїть одна мета - перемога в кожному матчі. 1/4 фіналу Ліги Європи кияни 16 і 23 квітня зустрінуться з італійською "Фіорентиною".

За словами Суркіса, прихильність долі можна буде оцінити лише після другого поєдинку цій стадії. Також динамівський бос припустив, що ще однієї української команди в турнірі попався більш серйозний опонент.

"Повірте мені, "Дніпро" намучиться з "Брюгге", можливо, ще більше, ніж ми з "Фіорентиною". А чи хороший це жереб, я скажу вже після матчів. Перед "Евертоном" я говорив в тому ж дусі. "Фіорентина" - значить, "Фіорентина". Там не було з чого вибирати. Якщо команда дійшла до цієї стадії, ми будемо битися з першої до останньої хвилини - це я вам обіцяю", - заявив президент киян в інтерв'ю телеканалу "Футбол".

Нагадаємо, що перший поєдинок "Динамо" проведе в Києві, тоді як "Дніпро" відправиться спочатку у Бельгії.

Суркіс також згадав, як "Динамо" в розіграші Кубка УЄФА-1989/90 зустрілося з "Фіорентиною" на стадії 1/8 фіналу, проте не зуміла пройти італійський бар'єр - вдома кияни зіграли внічию 0:0, а на своєму стадіоні "фіалки" були сильнішими 1:0.

За результатами других матчів 1/8 фіналу стало відомо, що українські клуби в єврокубках повторили досягнення шестирічної давності. Вперше з сезону-2008/09, коли донецький "Шахтар" у підсумку виграв останній розіграш Кубка УЄФА, в 1/4 фіналу цього турніру виявилося дві команди з України. Тоді компанію "гірникам" склало "Динамо". Кияни і донеччани зустрілися на стадії 1/2 фіналу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі