Суркіс підкреслив, що згоден відпустити Ярмоленка тільки до топ-клубу з Європи

Поділитися
Суркіс підкреслив, що згоден відпустити Ярмоленка тільки до топ-клубу з Європи Андрій Ярмоленко хоче спробувати сили в топ-чемпіонаті © football.ua
Президент "Динамо" назвав умови, згідно з якими лідер його команди може залишити Київ. Крім грошової суми за трансфер, у покупця повинні бути ще й амбіції.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс підкреслив, що згоден відпустити лідера команди Андрія Ярмоленка тільки в топ-клуб Європи.

За словами Суркіса, лише в такому разі він бачить сенс у тому, що динамівець покине команду. Саме через бажання Ярмоленко спробувати сили в топ-чемпіонаті його новий контракт розрахований на нетривалий термін.

"Ми з ним домовилися, що не будемо пов'язувати його тривалими контрактними зобов'язаннями і продовжимо угода всього на рік, на випадок серйозної пропозиції від іншого клубу. Я хотів продовжити контракт на 3-4 роки, але Андрій не погоджувався".

"Це все для того, щоб у нього був стимул, мотивація. Продовжили поки на рік, а там буде видно, яка у нас буде ситуація. Хлопець своєю грою заслужив право пограти в топ-клубі. Підкреслюю: в топ-клубі! Навіть в англійській Прем'єр-лізі це тільки 2-3 команди. Те ж саме в Іспанії та Італії. Він це розуміє і ні в який інший клуб не піде", - розповів президент в інтерв'ю програмі ПроФутбол на каналі 2+2.

Читайте також: Трансфер Ярмоленка можуть здійснити лише британські клуби - агент

Динамівський бос зазначив, що поки Ярмоленко пропозицій не надходило. Якщо ж певний клуб відправить запит, то переговори будуть проходити в тристоронньому форматі.

Додамо, що на рахунку динамівського лідера у 12 матчах в нинішньому сезоні - 7 голів і 9 гольових передач.

Нагадаємо, що нещодавно Ярмоленко став найкращим асистентом в історії збірної України: до подібного досягненню він прийшов після того, як віддав точний пас на Сергія Сидорчука у матчі збірної України проти Македонії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі