Суперник збірної України з Євро-2016 втратив лідера і диригента атак

Поділитися
Суперник збірної України з Євро-2016 втратив лідера і диригента атак
Каталонець Хаві, який приводив збірну Іспанії до двох перемог на чемпіонатах Європи і на чемпіонаті світу, оголосив про те, що має намір зосередитися на клубній кар'єрі.

34-річний півзахисник "Барселони" Хаві Ернандес повідомив про те, що більше не буде виступати за збірну Іспанії, яка є суперником України у відбірному турнірі Євро-2016.

"Я вирішив завершити виступи на міжнародному рівні. Вдячний за ці роки, адже вони видалися фантастичним часом", - зазначив головний ідеолог гри іспанців останніх років.

Нагадаємо, що у складі збірної Хаві двічі вигравав чемпіонат Європи 2008 і 2012 роках, а також одного разу перемагав на Кубку світу в 2010 році, а на Олімпіаді-2002 він завоював срібну медаль.

Чотири рази Хаві визнавали найкращим плеймейкером у світі, а у складі "Червоної фурії" він провів 132 матчі.

Додамо, що на чемпіонаті світу-2014 збірна Іспанії стала головним розчаруванням турніру: іспанці вилетіли на стадії групового турніру, програвши Нідерландам 1:5 і Чилі 0:2. У третьому поєдинку Хаві і Ко здолали Австралію 3:0, проте ця перемога вже не мала турнірного значення. Згодом ряд футболістів іспанської збірної оголосив про намір завершити виступи у ній. Зокрема, про це заявив Давид Вілья.

Згідно з календарем кваліфікації Євро-2016, українці зустрінуться з іспанцями в 2015 році. 27 березня в Іспанії, і 12 жовтня, у заключній зустрічі відбору, в Україні. !zn

Читайте також:

Хаві встановив рекорд за кількістю перемог у Лізі Чемпіонів

Марадона звинуватив у провалі іспанців наставника, який виграв з командою два титули

Суд Барселони відмовився зняти з Мессі звинувачення в ухиленні від сплати податків

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі