Суперника "Металіста" по Лізі Європи оштрафовано за образи фанатами чиновників УЄФА

Поділитися
Суперника "Металіста" по Лізі Європи оштрафовано за образи фанатами чиновників УЄФА УЄФА оштрафувала польську "Легію" за банери фанатів © football.ua
Ультрас польської "Легії" спробували в саркатической формі представити чиновників УЄФА за те, що команду вигнали з Ліги Чемпіонів. Однак отримали у відповідь лише штрафні санкції.

Суперник "Металіста" по Лізі Європи-2014/15 польська "Легія" оштрафували на 80 тисяч євро за те, що фанати клубу з сарказмом зобразили чиновників УЄФА.

Європейська організація стала об'єктом для їдких жартів з-за того, що дискваліфікувала команду з відбіркового турніру Ліги Чемпіонів після того, як поляки за сумою двох зустрічей здолали шотландський "Селтік" з загальним рахунком 6:1. Однак у другому поєдинку на заміну за кілька хвилин до фінального свистка, вийшов гравець, який мав дискваліфікацію ще в попередньому розіграші Ліги Європи. У підсумку, "Легії" зарахували поразку 0:3, що стало порятунком для шотландців: в цьому випадку по сумі двох зустрічей вони проходили далі.

"Легія" вирушила до Ліги Європи, і на домашньому матчі проти казахського "Актобе" фанати вивісили свої банери, на якому УЄФА зображувався у вигляді свині. Також там була присутня напис: "Футбол не має значення, гроші - мають".

Паралельно "Легія" подала протест на рішення УЄФА, адже на їх погляд, гравець Бартош Березинський до фатальної зустрічі відбув своє покарання. Однак чиновники порахували інакше, залишивши рішення в силі.

Додамо, що "Селтік" так і не зумів пробитися в Лігу Чемпіонів, програвши словенському "Марібору", а "Легія" пробилася у груповий турнір Ліги Європи, де зустрінеться з "Металістом".

Раніше повідомлялося, що домашні зустрічі в єврокубку харків'яни проведуть у Львові. З "Легією" українці зіграють 23 жовтня на "Арені Львів". !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі