Суперник Ломаченко втратив чемпіонський пояс ще до бою

Поділитися
Суперник Ломаченко втратив чемпіонський пояс ще до бою Уолтерс втратив чемпіонський пояс © BoxingScene
Ямайський боксер Ніколас Уолтерс більше не є "суперчемпіоном" світу WBA у ваговій категорії, яку представляє українець Василь Ломаченко.

Уолтерс повинен був захищати титул сьогодні, 13 червня, проти колумбійця Мігеля Марриаги, а вже восени вийти на ринг проти українця Василя Ломаченка, який володіє званням чемпіона світу WBO. Поєдинок повинен був мати статус об'єднуючого.

Однак тепер стало відомо, що Уолтерс провалив зважування напередодні бою, показавши на вагах 57,7 кг. Через дві години боксер повторив спробу, але все одно не зумів увійти в необхідні рамки і автоматично втратив пояс "суперчемпіона" світу WBA. Отже, бій Ломаченко з ямайцем, швидше за все, не відбудеться, так як українець націлений на об'єднання поясів і в поєдинках з претендентами не зацікавлений.

Варто зазначити, що в поєдинку з Уолтерсом на титул чемпіона зможе претендувати Марриага. Якщо колумбієць переможе, то саме він стане ближче до бою з Ломаченко.

Читайте також: Український боксер Гвоздик завершує підготовку до наступного бою

2 травня в Лас-Вегасі Василь Ломаченко нокаутував Гамалієра Родрігеса, захистивши титул чемпіона світу за версією WBO в напівлегкій вазі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі