Степаненко отримав один матч дискваліфікації, Ярмоленко і Кучер будуть чекати на рішення КДК

Поділитися
Степаненко отримав один матч дискваліфікації, Ярмоленко і Кучер будуть чекати на рішення КДК Поведінка Степаненка не сподобалася динамівцям © ФК Шахтер
За мотивами бійки у матчі "Шахтаря" і "Динамо" покараний поки тільки один футболіст.

Офіційний сайт Прем'єр-ліги повідомив про термін дискваліфікації для півзахисника "Шахтаря" Тараса Степаненка за підсумками масової бійки у матчі "гірників" з "Динамо".

Степаненко, який отримав червону картку, дискваліфікований на один матч і пропустить гру наступного туру УПЛ проти "Карпат".

Андрій Ярмоленко та Олександр Кучер, які були найбільш активними учасниками бійки, судячи з усього, отримають тривалі дискваліфікації. Їх поведінку буде розбирати контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України.

Читайте також: "Шахтар" - "Динамо": гравці команд прокоментували бійку

Нагадаємо, "Шахтар" обіграв "Динамо" з рахунком 3:0. Після третього голу Степаненко підбіг до трибун "Динамо" і показав емблему "гірників". Дії півзахисника "Шахтаря" не сподобалися гравцям "Динамо". Ярмоленко вдарив Степаненка по нозі, після чого на полі почалася бійка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі