Стали відомі імена найкращих легкоатлетів Європи 2016 року

Поділитися
Стали відомі імена найкращих легкоатлетів Європи 2016 року Мо Фара виграв у Ріо два "золота" © BBC
У Португалії пройшла урочиста церемонія з врученням нагород.

У португальському місті Фуншал відбулася церемонія нагородження найкращих легкоатлетів Європи за підсумками 2016 року. Про це повідомляє офіційний сайт Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (IAAF).

Кращим легкоатлетом континенту став британський бігун Мо Фара, який не зміг відвідати церемонію. В активі Фара вже третя подібна нагорода - раніше спортсмен ставав найкращим у 2011-му та 2012-му роках. На Іграх в Ріо-де-Жанейро британець завоював дві золоті медалі на дистанціях 10 і 5 тисяч метрів.

Серед жінок кращою стала іспанка Рут Бейтіа - стрибунка у висоту, яка завоювала золото Олімпіади в 37 років, ставши самої вікової чемпіонкою в історії дисципліни.

"Майбутніми зірками" легкої атлетики стали бельгійка Нафіссату Тіам, яка стала олімпійською чемпіонкою з семиборства у Бразилії, а також чемпіон Європи у потрійному стрибку Макс Хесс з Німеччини.

Читайте також: Українці в Ріо: четвертий результат у веслуванні, п'яті місця в легкій атлетиці

Нагадаємо, на Олімпіаді-2016 медалі в легкій атлетиці для України завоювали стрибун у висоту Богдан Бондаренко ("бронза") і п'ятиборець Павло Тимощенко ("срібло").

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі