"Сталь" допущена до наступного сезону Прем'єр-ліги

Поділитися
"Сталь" допущена до наступного сезону Прем'єр-ліги "Сталь" зіграє в наступному сезоні © ФК Сталь
Клуб отримав атестат і зможе зіграти в наступному розіграші чемпіонату України.

Дніпродзержинська "Сталь" отримала ліцензію на виступ у наступному сезоні української Прем'єр-ліги. Таке рішення було прийнято 25 травня на засіданні атестаційного комітету Федерації футболу України.

За інформацією телеканалу "Футбол 1", до отримання допусків також близькі "Дніпро", "Зоря" і "Карпати", які виконали вимоги ФФУ "на 80-90 відсотків". Голова комітету Юрій Запісоцький повідомив, що 30 травня відбудеться заключне засідання, на якому будуть прийматися рішення по клубах, досі не отримавших ліцензії. При цьому в списку присутня і луцька "Волинь", якій вдалося знайти спонсорів для виплати боргів.

Раніше атестати на участь у Прем'єр-лізі отримали київське "Динамо", донецький "Шахтар", полтавська "Ворскла", одеський "Чорноморець", донецький "Олімпік" і "Олександрія". При цьому малоймовірно, що в наступному сезоні зможуть виступити ужгородська "Говерла" і харківський "Металіст".

Нагадаємо, в минулому сезоні "Сталь" фінішувала восьмою у турнірній таблиці елітного дивізіону, відставши від "Карпат" на одне очко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі