Срна вважає київський "Олімпійський" щасливим для "Шахтаря"

Поділитися
Срна вважає київський "Олімпійський" щасливим для "Шахтаря" Даріо Срна вірить у перемогу своєї команди
Капітан донецького "Шахтаря" вірить в успіх своєї команди в українському дербі, яке відбудеться 7 квітня в Києві.

Півзахисник і капітан "Шахтаря" Даріо Срна вважає київський стадіон "Олімпійський" щасливим для його команди. Саме тому, вважає хорватський футболіст, перша за останні роки зустріч принципових суперників на головній арені країни повинна завершиться на користь донеччан.

"Ми вже виграли один трофей на "Олімпійському", для нас цей стадіон хороший, подивимося, що буде в неділю увечері, - сказав Срна, згадуючи перемогу "Шахтаря" над "Динамо" у фіналі Кубка України-2002.

"Я вважаю, що Динамо подобалося грати на стадіоні ім. Лобановського - вони там добивалися кращих результатів, виступали краще, ніж зараз, і їм треба звикати.

"Стадіон вміщує більше людей, більше простору. Шкода тільки, що не дали більше місць нашим уболівальникам", - резюмував питання стадіону Срна.

У цілому, капітан "Шахтаря" вважає, що його команда виглядала сильнішою за команду киян протягом всього сезону. Втім, як вважає хорват, під керівництвом Олега Блохіна "Динамо" почало прогресувати.

"Я з великою повагою ставлюся до "Динамо" - як до клубу, команди, так і до футболістів, тренера. Блохін був дуже великим гравцем, він легенда Динамо, досяг гарних результатів зі збірною України на чемпіонаті світу в Німеччині, - вважає Срна.

"Він заслуговує на велику повагу, я вважаю, що "Динамо" з ним прогресує. Останнім часом я не дуже часто дивлюся матчі киян, але бачив поєдинок в Одесі і помітив, що вони прогресують, грають краще, ніж раніше".

Нагадаємо, що матч чемпіонату української Прем'єр-ліги між "Динамо" і "Шахтарем" відбудеться 7 квітня на київському стадіоні "Олімпійський". Розсудить команди арбітр Віталій Годулян. Початок зустрічі о 19:30. !zn

Читайте також:

Анчелотті розчарований бойовою нічиєю з "Барселоною"

Рибка зізнався, що "Шахтар" не особливо захищав його від дискваліфікації

Колишній тренер "Ворскли" подав до Європейського суду на свою команду

Перед принциповою зустріччю в Києві "Шахтар" вирвав перемогу над "Карпатами" у Львові

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі