Срна вибачився за відео на адресу "Динамо"

Поділитися
Срна вибачився за відео на адресу "Динамо" Срна вибачився за свої слова © shakhtar.com
Капітан "Шахтаря" попросив пробачення у київських вболівальників за образливі слова.

Даріо Срна вибачився перед уболівальниками "Динамо" за відео, на якому гравці "Шахтаря" переспівали гімн київського клубу, при цьому сам хорват в кінці додав нецензурну фразу.

"Насамперед, хочу привітати "Динамо" з чемпіонством, а наших уболівальників з перемогою і хорошим результатом у вчорашньому матчі. Ми за сезон обіграли "Динамо" три рази поспіль із загальним рахунком 8:0, і це дорогого коштує в такій важкій ситуації, в якій знаходяться клуб і наші вболівальники. Я пишаюся своїми гравцями і своєю командою.

Ми проводимо всі матчі на виїзді, і в такій ситуації, як ніхто розуміємо, наскільки вболівальники важливі для футболу. Я совісна людина, тому за інцидент у літаку я хотів би принести уболівальникам "Динамо" свої вибачення. Розумію їхні почуття і переживання за команду. Відео - це був жарт, який не повинен був стати публічним. Я шкодую про те, що це сталося, і ще раз приношу вибачення.

Щодо інцидентів вчора на полі, то я захищаю своїх гравців і команду. Сподіваюся, що в майбутньому ми будемо говорити виключно про футбол в його найкращих проявах", - сказав Срна.

Нагадаємо, "Шахтар" розгромив "Динамо" з рахунком 3:0. Під кінець другого тайму на полі сталася масова бійка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі