Срна продовжив контракт з "Шахтарем"

Поділитися
Срна продовжив контракт з "Шахтарем" Срна готовий завершити кар'єру в "Шахтарі"
Капітан "Шахтаря" продовжить виступати за команду.

Захисник донецького "Шахтаря" Даріо Срна підписав новий контракт з клубом. Про це повідомив сам хорват в інтерв'ю Tribuna.com, не уточнивши деталі нової угоди.

Варто відзначити, що минулий контракт 34-річного лідера "гірників" закінчувався влітку, але футболіст прийняв рішення залишитися в команді, незважаючи на відставку головного тренера Мірчі Луческу. Румунський спеціаліст, нагадаємо, залишив свою посаду через 12 років роботи з командою.

"Поки я не планую бути тренером, хочу ще грати, поки можу. Я вже говорив – хочу закінчити кар'єру в "Шахтарі". А там вже будемо говорити з клубом – що, як, коли. Я пішов на тренерські курси, тому що живу в Києві, є більше вільного часу, а завтра всяке може трапитися в житті. Все одно я залишуся у футболі – ресторан або інший бізнес відкривати не буду, це не моє", - підкреслив Срна.

Читайте також: Срна вибачився за відео на адресу "Динамо"

Нагадаємо, Даріо Срна в квітні став абсолютним рекордсменом за кількістю матчів, проведених у футболці "Шахтаря", зігравши 486-й поєдинок у футболці "гірників". Сталося це у матчі чвертьфіналу Ліги Європи проти "Браги".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі