Срна може перейти в "Барселону" вже взимку

Поділитися
Срна може перейти в "Барселону" вже взимку Срна може закінчити сезон вже в Іспанії © ФК Шахтер
"Шахтар" у такому разі буде проводити другу частину сезону вже без свого капітана.

Капітан "Шахтаря" і збірної Хорватії Даріо Срна може перейти в "Барселону" вже під час зимової паузи. Про це повідомляє іспанське видання Mundo Deportivo.

Очікується, що найближчим часом каталонський клуб займеться трансфером хорватського ветерана і почне переговори з донеччанами. 34-річний Срна є пріоритетним варіантом для "Барселони" на посилення правого флангу захисту, так як має великий досвід виступів на міжнародному рівні і буде коштувати не так дорого, як більш молоді гравці.

Більш того, раніше президент "Шахтаря" Рінат Ахметов заявляв, що клуб відпустить капітана в "Барселону", якщо надійде така пропозиція. Головним недоліком в угоді по Срні є той факт, що захисник вже заграний за "гірників" у Лізі чемпіонів поточного сезону, тому допомогти каталонцям в цьому турнірі не зможе.

Читайте також: Срна може перейти в "Барселону" на короткостроковий період - ЗМІ

Срна виступає за "Шахтар" з 2004 року. У поточному сезоні на рахунку капітана 17 матчів за "гірників" у всіх турнірах, в яких він зробив 5 результативних передач.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі