Сьомін оцінив шанси «Динамо» у грі з «Фейєноордом»: як були 50:50, так і залишилися

Поділитися
За словами головного тренера, киянам доведеться відіграти дуже важкий матч. Шанси команд на перемогу Сьомін оцінює як рівні.

Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Юрій Сьомін вважає, що його команда має рівні шанси з роттердамським "Фейєнордом" в повторному матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА.

«У першу чергу, як ми і припускали, «Фейєноорд» постав дуже кваліфікованою командою. Втім, віце-чемпіон Голландії і не може бути командою низького рівня. У Києві нам довелося дуже важко, адже ця команда добре підготовлена тактично. З приводу завтрашнього матчу, ми починаємо з рахунку 0:0. Шанси як були 50:50, так і залишилися. Має бути дуже серйозний, важкий матч», - цитує офіційний сайт клубу тренера киян.

- Букмекери передбачили поразку «Динамо» у грі проти «Фейєноорда»

Говорячи про те, чи зіграє «Динамо» швидше, агресивніше й інтенсивніше, ніж раніше, Сьомін зазначив: «Думаю, наша команда грала інтенсивно і до цього. Ми взагалі ще не почали грати, а вже говорили про те, що у нас немає інтенсивності. Після першої ж гри говорили, що граємо повільно ... Ми виграли чотири гри у чемпіонаті, плюс п'яту з «Фейєноордом». Дай Бой, щоб так і далі тривало. А критика була, ми ще чемпіонат не почали, вже звикли - немає стріляючих флангів, немає крил, що розбігаються, тощо. Хто що тільки не придумував...».

Нагадаємо, що матч 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між "Фейєноордом" і "Динамо" пройде 7 серпня на роттердамському стадіоні "Де Куйп". Перший матч виграли кияни з рахунком 2:1. !zn

Читайте також:

Букмекери передбачили поразку «Динамо» в грі проти «Фейєноорда»

«Динамо» вирвало перемогу у «Кривбаса» на останніх хвилинах матчу (відео)

«Динамо» перемогло «Фейєноорд» в Києві (відео)

Сьомін окреслив завдання «Динамо» в Лізі чемпіонів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі