Сьомін вважає, що Реброву під силу відродити "Динамо"

Поділитися
Сьомін вважає, що Реброву під силу відродити "Динамо" © Clive Barda / Royal Opera House
Новопризначений головний тренер "Динамо" Сергій Ребров має всі шанси покращити гру своєї команди і повернути її на колишні позиції, припустив колишній наставник киян, який доводив їх до півфіналу Кубка УЄФА.

Колишній наставник "Динамо" Юрій Сьомін, який працював у клубі в 2007-2009 і 2011-2012 роках, вважає, що Сергію Реброву, який приступив до своїх обов'язків після звільнення Олега Блохіна, під силу розібратися у складній ситуації і покращити гру команди.

"Сергій працював із багатьма провідними тренерами, у нього багато знань. Він працював як в Україні, в Росії, так і за кордоном. Я думаю, у нього все вийде", - припустив нинішній наставник азербайджанської "Габали".

"Те, що зараз сталося, було й зі мною після "Шахтаря" у Донецьку. Це відповідальність тренера та президента. Президент так вирішив. Імовірно, це справедливо, імовірно, це правильно. Тому що результату не було. Як би ми не ображалися, але від президента вболівальники завжди вимагають першого місця", - прокоментував звільнення Блохіна росіянин.

Нагадаємо, що Блохін прийшов на місце Сьоміна у вересні 2012 року, коли російський фахівець протягом короткого періоду зазнав низки неприємних поразок у чемпіонаті і Кубку України, а також Лізі Чемпіонів. Блохін ж пропрацював у динамівському колективі півтора року.

Сьомін вважає, що немає різниці, буде тренувати "Динамо" вітчизняний чи іноземний фахівець - головне, щоб він давав результат.

"Буде це сильний тренер, якісний - яка різниця, буде він іноземець чи свій? Я, наприклад, бажаю успіху Сергію Реброву, адже певний час він буде керувати командою. Може, він буде добре керувати, і Ігор Михайлович його залишить. Я, наприклад, вірю в нього. Може також вийти в Андрія Шевченка. Він теж, на мій погляд, має все, щоб стати хорошим тренером", - зазначив екс-наставник киян, під керівництвом якого Шевченко завершив кар'єру гравця.

Нагадаємо, що Сергій Ребров буде керувати командою до кінця сезону. За інформацією української преси, двома претендентами на його місце будуть нинішній наставник "Чорноморця" Роман Григорчук і колишній тренер "Металіста" Мирон Маркевич. Досвідчений український фахівець вже заявив, що готовий розглянути пропозицію киян влітку. !zn

Читайте також:

Суркіс визнав, що він занадто довіряв Блохіну

Сьомін назвав причини невдач його колишньої команди: Забудьте про футбол 20-річної давності

Блохін встановив новий антирекорд з "Динамо"

Суркіс побачив, як в очах Блохіна "згас вогник"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі