Словаччина - Україна: букмекери віддають невелику перевагу господарям

Поділитися
Словаччина - Україна: букмекери віддають невелику перевагу господарям Українці спробують взяти у словаків реванш © goal.net.ua
Підопічні Михайла Фоменка 8 вересня проведуть один з ключових матчів відбору на Євро-2016.

Збірна України завтра, 8 вересня, в Жиліні зіграє зі Словаччиною в рамках кваліфікації Євро-2016. Українців, які за три тури до фінішу відстають від Іспанії та Словаччини на три очки, у цій зустрічі за великим рахунком влаштує тільки перемога. У заключних турах Україні доведеться грати з Македонією та Іспанією, тоді як Словаччині - з Білоруссю і Люксембургом.

Букмекери невелику перевагу в цій зустрічі віддають господарям поля: 2,37 - на те, що матч завершиться їх перемогою, 3,00 - на перемогу України. Нічийний результат оцінюється коефіцієнтом 3,20. При цьому, якщо говорити про точний рахунок, то більшість букмекерських контор найбільш вірогідним оцінюють нічийний результат 1:1.

Матч цих команд у Києві, нагадаємо, завершився перемогою Словаччини з рахунком 1:0. А в попередньому турі словаки вперше в нинішньому відборі втратили очки, програвши Іспанії (0:2).

Зазначимо, що Україна вже забезпечила собі третє місце в групі, яке дозволяє як мінімум зіграти у плей-офф кваліфікації. На даний момент українці також є найкращою третьою командою з усіх - такий результат може дозволити підопічним Михайла Фоменка напряму кваліфікуватися на Євро-2016.

Читайте також: Україна - Білорусь: Ярмоленко залишився незадоволений заміною, а Гармаш переживає через вилучення

У Словаччину українці прибули вчора, 6 вересня. Сьогодні команда проведе офіційне передматчеве тренування, а в прес-конференції візьмуть участь Михайло Фоменко та Андрій Ярмоленко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі