Словаччина створила сенсацію, обігравши Іспанію

Поділитися
Словаччина створила сенсацію, обігравши Іспанію Збірна Словаччини вибила перемогу у чинних чемпіонів Європи © facebook.com/sfzofficial
Після перемоги над Україною словаки зуміли продовжити успішні виступи у відбірному циклі Євро-2016. На цей раз вони обіграли чинних володарі титулу.

Збірна Словаччини створила сенсацію, обігравши Іспанію 2:1 у відбірковому циклі Євро-2016.

Відкривши рахунок приблизно в той же час, що і в матчі з Україною, словаки майже весь поєдинок утримували перевагу. Але на 82-й хвилині Пако Алькасер відновив рівновагу, і здавалося, що свого шансу іспанці не упустять. Однак словаки знову показали, що в цьому відбірковому циклі з ними слід зважати - за три хвилини до закінчення основного часу Мирослав Стох завершив точним ударом головою стрімку контратаку - 2:1.

Поєдинок підтвердив припущення, що Іспанія - не така вже й сувора, як могло здатися. Гірше йдуть справи зі Словаччиною. Адже тепер українцям доведеться вести заочну боротьбу з цим опонентом, у якого в активі є перемога над іспанцями.

Словаччина - Іспанія- 2:1 (1:0)

Голи: Куцка, 17 (1:0). Пако Алькасер, 82 (1:1). Стох, 87 (2:1).

Словаччина: Козачик, Пекарик, Дюріца, Шкртел, Губочан, Куцка (Кісс, 83), Дьємбер, Печовські, Мак (Стох, 61), Хамшик, Вайсс (Дюріш, 54).

Іспанія: Касільяс, Коке, Хуанфран (Касорла, 81), Серхіо Бускетс, Піке, Альбіоль (Педро, 58), Жорді Альба, Сільва (Пако Алькасер, 71), Іньєста, Фабрегас, Дієгу Коста.

Попередження: Куцка, 4. Губочан, 37. Сільва, 44. Стох, 87. Дьємбер, 90+1. Дієгу Коста, 90+1. Касорла, 90+3.

Суддя: Кайперс (Нідерланди).

9 жовтня. Жиліна. Стадіон "Під Дубнем".

Відзначимо, що наступний матч Іспанія проведе з Люксембургом на виїзді, а Білорусь буде приймати Словаччину і спробує обіграти цю команду, щоб зберегти шанси на боротьбу за путівки на Євро-2016. Українці ж втретятся у Львові з Македонією.

Раніше повідомлялося, що збірна України у напруженому матчі обіграла Білорусь 2:0 на виїзді. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі