Скрипник звільнений з поста головного тренера "Вердера"

Поділитися
Скрипник звільнений з поста головного тренера "Вердера" Скрипник залишився без роботи © twitter.com/werderbremen
Керівництво німецького клубу не пробачило українцю провал на старті сезону.

Віктор Скрипник звільнений з поста головного тренера бременського "Вердера". Про це повідомляє офіційний сайт німецького клубу. Разом зі Скрипником відправлені у відставку і його асистенти.

Дане рішення було прийнято керівництвом "Вердера" після розгромної поразки від менхенгладбахської "Боруссії" в рамках Бундесліги (1:4). Ця поразка стала для команди четвертою поспіль на старті цього сезону. Раніше "Вердер" поступився "Аугсбургу" (1:2) і "Баварії" (0:6) в чемпіонаті, а також вилетів з Кубка Німеччини, програвши клубу третього дивізіону "Шпортфройнд Лотте" (1:2).

Виконуючим обов'язки головного тренера "Вердера" був призначений наставник молодіжної команди Олександр Нурі. "Ми думаемо, що команді потрібно надати новий імпульс, щоб добитися позитивних результатів. Хочемо подякувати Скрипнику і всій його команді за ту роботу, яка була зроблена в останні роки", - зазначив спортивний директор "Вердера" Франк Бауманн.

Читайте також: Український тренер Скрипник продовжив контракт з "Вердером"

Нагадаємо, Скрипник працював в системі "Вердера" з 2004 року, а в жовтні 2014-го очолив головну команду бременців. По ходу першого сезону біля керма "Вердера" Скрипнику вдалося зберегти команді прописку в Бундеслізі (бременці фінішували десятими). Боротьбу за виживання команда вела і в минулому сезоні, зумівши зайняти тринадцяте місце і залишитися у вищому дивізіоні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі