Склад "Зірки" поповнить форвард з Коста-Ріки

Поділитися
Склад "Зірки" поповнить форвард з Коста-Ріки Мойя грав у Коста-Ріці
Клуб з Кропивницького підсилює склад.

Новачком "Зірки" стане нападник з Коста-Ріки Хонатан Мойя. Про це повідомляє офіційний сайт костаріканського клубу "Депортіво Сапрісса", якому належать права на футболіста.

24-річний Мойя буде виступати за "Зірку" на правах оренди протягом одного сезону. При цьому в контракті передбачена опція викупу гравця.

"Залишилося отримати підтвердження візи в Україну. Клуби домовилися, і гравець готовий до переходу", – сказав спортивний директор "Депортіво Сапрісси" Пауло Ванчопе.

Відзначимо, що раніше Мойя виступав в оренді в команді "Універсідад де Коста-Ріка". Форвард забив 4 голи в 10 матчах чемпіонату Коста-Ріки. За збірну Коста-Ріки він зіграв 2 матчі: товариський проти Колумбії (0:1) в 2015 році, а також в рамках Копа Сентроамерикана проти Гватемали (2:1) в 2014 році.

Нагадаємо, після шести турів Прем'єр-ліги у "Зірки" тільки 1 очко, і вона займає передостаннє місце в турнірній таблиці.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі