Ситуація з допінгом у російській легкій атлетиці не змінилася - ARD

Поділитися
Ситуація з допінгом у російській легкій атлетиці не змінилася - ARD Казарін продовжує тренувати © sports.ru
Бігун Андрій Дмитрієв став інформатором для чергового скандального сюжету про використання допінгу в російській легкій атлетиці.

Німецький телеканал ARD представив нове розслідування журналіста Хайо Зеппельта про допінг в російській атлетиці. Спікером фільму став російський бігун Андрій Дмитрієв, який за допомогою прихованої камери зняв роботу тренера Володимира Казаріна, який продовжує свою діяльність, незважаючи на дискваліфікацію.

Варто відзначити, що саме Казарін постачав допінг першому інформатору ARD Юлії Степановій, а також працював з Марією Савиновою, яка вже отримала довічну дискваліфікацію.

"Дискваліфіковані з-за допінгу продовжують працювати, а спортсмени, які, я точно знаю, використовують допінг, тренуються. Головний тренер збірної Борзаковський знає цих людей, особисто Казаріна, у якого тренувався в клубі - але у нього немає бажання боротися з цим явищем... Це стосується не лише одного регіону - допінг у Росії широко поширений по всій країні", - сказав Дмитрієв.

Нагадаємо, згідно з доповіддю Річарда Макларена, яка була опублікована 18 липня, Міністерство спорту РФ, Центр підготовки спортсменів, ФСБ і дві антидопінгові лабораторії в Москві і Сочі були замішані в приховуванні та підміні позитивних допінг-проб, а також підтримці допінгової програми в російському спорті.

Наслідком для Росії минулого літа стало відсторонення збірної з легкої атлетики та ряду представників інших видів спорту від Олімпіади в Ріо-де-Жанейро.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі