Шовковський обговорює з "Динамо" можливість проведення прощального матчу

Поділитися
Шовковський обговорює з "Динамо" можливість проведення прощального матчу Шовковський хоче провести прощальний матч у теплу погоду © ФК Динамо
Воротар має намір попрощатися з уболівальниками на полі.

Колишній воротар збірної України та київського "Динамо" Олександр Шовковський заявив, що зацікавлений у проведенні свого прощалного матчу.

"Питання про мій прощальний матч відкрито, ми обговорюємо це з керівництвом "Динамо". Звичайно, мені дуже хочеться провести такий поєдинок і попрощатися з нашими вболівальниками. Але потрібно розуміти, що такі матчі взимку не проводяться. Я колись грав у Мінську при -18, задоволення не з приємних", - цитує воротаря, який у грудні завершив кар'єру, Dynamo.kiev.ua.

42-річний Шовковський грав за "Динамо" з 1993 року. На його рахунку 426 матчів за киян у чемпіонаті України, в тому числі 8 - у цьому сезоні. У складі київського клубу воротар 14 разів ставав чемпіоном України, 11 разів перемагав у Кубку України і 6 разів завойовував Суперкубок України.

За збірну України футболіст провів 92 матчі і став чвертьфіналістом чемпіонату світу 2006 року. При цьому за національну команду Шовковський припинив виступи ще в 2012-му році.

Читайте також: Шовковський може залишитися в структурі "Динамо" - ЗМІ

Раніше повідомлялося, що під час виступів Шовковським цікавилася мюнхенська "Баварія".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі