Шевченко побоюється суперників України по групі Євро-2012 і високо оцінює шанси Польщі

Поділитися
© freefoto.com
На думку Шевченка, одним з потенційних фаворитів Євро є збірна Польщі, яка також грає на домашніх стадіонах, але отримала більш легку групу, ніж українці.

Нападник київського "Динамо" і збірної України Андрій Шевченко зізнався, що ніколи не думав про те, що зможе виступати за збірну країни до 35 років, наводить слова спортсмена офіційний сайт динамівців.

"На жаль, нам не дуже пощастило з жеребом, адже Франція, Англія і Швеція - дуже сильні команди з давніми традиціями. Той момент, що суперники можливо нас недооцінюють, грає нам на руку. Набагато легше грати без зайвого психологічного навантаження, особливо в себе вдома. У нас хороший зіграний склад, хоча, можливо, не вистачає плеяди висококласних гравців, які виступали за збірну ще кілька років тому. Тим не менш, зараз у нас у команді відмінний тандем молодих гравців і ветеранів. Наш тренер Олег Блохін - це колишній футболіст світового класу, і я радий, що через чотири роки він повернувся до керма збірної. Він був видатним гравцем, символом нашої країни у важкі часи. Ми віримо в нього, а він вірить у нас", - розповів футболіст про турнірні перспективи збірної України.

Блохін оголосив попередній список гравців на Євро-2012

На думку Шевченка, одним з потенційних фаворитів Євро-2012 є збірна Польщі, яка також грає на домашніх стадіонах, але отримала більш легку групу, ніж українці. "Чи здатні стати сюрпризом і Польща. Як і ми, вони будуть грати вдома, і в них також вистачає талантів. Якщо поляки добре почнуть турнір, то можуть далеко пройти. Можливо, до виграшу справа не дійде, але півфінал здається цілком реальним. Для них це було б неймовірним успіхом, втім, як і для нас", - зазначив Шевченко.

Чемпіонат Європи пройде з 8 червня по 1 липня в 8 містах Польщі та України. Українська збірна зіграє свої матчі в Донецьку і Києві. Збірна Польщі, суперником якої по групі є команда Росії, проведе матчі у Варшаві та Вроцлаві. !zn

Читайте також:

Блохін: Теперішня збірна України сильніше, ніж та, що вийшла в чвертьфінал ЧС

Шовковський через травму пропустить Євро-2012

Голкіпер збірної України з футболу Дикань отримав важку травму (відео)


Збірна України повернулася в топ-50 рейтинг ФІФА

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі