Шевченко вважає, що "Динамо" під силу пройти "Евертон" в 1/8 фіналу Ліги Європи

Відео
Поділитися
Шевченко вважає, що "Динамо" під силу пройти "Евертон" в 1/8 фіналу Ліги Європи "Динамо" необхідно перемагати "Евертон" в Києві © ФК Динамо
Киянам варто додати у швидкості, вважає Шевченко. У такому разі успіх прийде до команди Реброва, і "Динамо" вийде до чвертьфіналу Ліги Європи.

Колишній нападник "Динамо" Андрій Шевченко розповів, що необхідно, щоб здолати англійську "Евертон" у повторному матчі 1/8 фіналу Ліги Європи, який відбудеться 19 березня в Києві.

За словами Шевченка, який кілька сезонів провів у лондонському "Челсі", динамівцям треба відчути впевненість у власних силах. Нагадаємо, що на виїзді кияни втратили перемогу над "Евертоном", ведучи в рахунку 1:0. Англійська команда перемогла 2:1.

"Хотілося б привітати вболівальників з перемогою над "Іллічівцем", адже цей поєдинок був дуже важливий в плані подальшої підготовки до "Евертону", - сказав Шевченко програмі ПроФутбол після поєдинку 17-го туру Прем'єр-ліги, в якому кияни розгромили суперника 5:0.

"Думаю, динамівцям треба обов'язково додавати перед матчем єврокубків. В першу чергу в швидкості і впевненості. Все-таки в другому таймі зустрічі в Ліверпулі кияни виглядали не так добре, як могли. Тим не менш, результат матчу залишає гарні шанси команді Реброва", - додав легендарний динамівець.

Додамо, що киян влаштує перемога з рахунком 1:0.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі