Шевченко: "Барселона" - вразлива

Поділитися
Шевченко: "Барселона" - вразлива Шевченко не вважає "Барсу" непереможною © sheva7.com
Українець Андрій Шевченко вважає, що його колишній клуб "Мілан" зуміє подолати "Барселону" в 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів.
Андрій Шевченко, який не раз за свою кар'єру розписався у воротах "Барселони", вважає, що "Мілану" під силу здолати цю команду і вийти у чвертьфінал Ліги Чемпіонів. Про це він повідомив у коментарі для італійської Gazzetta dello Sport.
"Я упевнений, що "Мілан" може пройти далі. Навіть незважаючи на те, що переваг, здобутих у першому матчі, може бути недостатньо", - вважає Шевченко.
Нагадаємо, що у першому матчі двохраундового протистояння між "Міланом" і "Барселоною" італійський клуб досить упевнено здолав грізного суперника 2:0. Погоджуючись з силою "Барселони", Андрій Шевченко вказує на її недоліки.
"Барселона - одна з найсильніших команд світу, і її не можна списувати з рахунків тільки з тієї причини, що вона програла "Мілану" і "Реалу" в останніх матчах. Однак зрозуміло, що "Барса" вразлива і проходить складний період. Багато гравців знаходяться не у кращій своїй готовності. До того ж у цієї команди неї є деякі проблеми з обороною", - сказав один з найкращих бомбардирів в історії "Мілана".
Втім, свої пам'ятні м'ячі у ворота "Барселони" Андрій Шевченко не забивав у футболці "Мілана", а під час виступу у київському "Динамо". У розіграші Ліги-1997/98 Шева оформив хет-трік на "Ноу Камп", а його "Динамо" перемогло "Барсу" 4:0.
Між тим, до протистояння з "Міланом" Мессі і Ко підібралися у гарному настрої: у черговому матчі чемпіонату Іспанії "Барселона" виграла у "Депортіво" 2:0, а сам Мессі оформив черговий рекорд, відзначившись у 17-му матчі чемпіонату поспіль.
Нагадаємо, що матч "Барселона" - "Мілан" відбудеться 12 березня о 21:45. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі