"Шахтарю" знову не вдалося втримати перемогу над "Порту"

Відео
Поділитися
"Шахтарю" знову не вдалося втримати перемогу над "Порту" Тарас Степаненко забив єдиний гол "Шахтаря" у матчі © shakhtar.com
Невезіння на останніх хвилинах матчу знову дало про себе знати. "Гірники" так і завершили груповий турнрір лише з двома перемогами - над білоруським БАТЕ.

Донецький "Шахтар" завершив виступи у грвповому турнірі Ліги Чемпіонів-2014/15 нічиєю з португальським "Порту". На гол Тараса Степаненка господарі відповіли влучним пострілом Вінсента Абубакара наприкінці гри.

Таким чином, "Шахтар", як і у домашньому матчі, не спромігся втримати переможний рахунок з "Порту", дозволивши супернику відновити рівновагу на останніх хвилинах.

Команда Мірчі Луческу набрала 9 очок, відставши від "Порту" на п'ять залікових балів.

У першому таймі "Порту" значно переважав "Шахтар" в організації гри, але витиснути з цього бодай один гол господарям так і не вдалось. Як не дивно, але єдиний момент для взяття воріт мали саме гості, коли на 5-й хвилині Олександр Гладкий махнув повз м'яч перед порожніми воротами. Цей епізод став для Гладкого вирішальним: не спромігшись реалізувати шанс, він надалі не виділявся на полі, не отримавши належної підтримки із середини поля.

"Гірники" за рахунок флангів та швидких переміщень атакували у другому таймі, але гол був організований не у контрнаступі, а після стандарту. Бернард подав з кутового, а Степаненко влучно вистрілив головою.

У "Порту" залишалось багато часу для того, щоб виправити ситуацію, але "дракони" ніяк не могли знайти підхід до воріт Андрія П'ятова. Тож, треба було бити по воротах з дальньої відстані. Саме один з таких ударів і досяг мети: Абубакар насилу пробив та влучив у кут.

Нічийний результат напевно найкраще відображав те, що відбувалось на стадіоні "Драгау", тому обидві команди мають бути задоволеними та готуватись до плей-офф Ліги Чемпіонів.

9 грудня визначились вісім учасників 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів у групах А, В, С та D. Також стали відомі чотири команди, які відправились до Ліги Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі