«Шахтар» запропонував об'єднати розіграш кубків України та Росії

Поділитися
Донецький «Шахтар» запропонував об'єднати розіграш кубків двох країн - України та Росії. Про це у понеділок, 9 серпня, заявив генеральний директор «гірників» Сергій Палкін на зустрічі з уболівальниками.
Донецький «Шахтар» запропонував об'єднати розіграш кубків двох країн - України та Росії. Про це у понеділок, 9 серпня, заявив генеральний директор «гірників» Сергій Палкін на зустрічі з уболівальниками. «Об'єднання чемпіонатів Росії та України - це гарна ідея, але одразу нам, на жаль, не вдасться її втілити. Тому у нас є ідея об'єднати розіграші Кубків і таким чином зробити перший крок на шляху об'єднання чемпіонатів», - цитує його слова прес-служба «Шахтаря». Палкін відзначив, що остаточне рішення буде залежати не тільки від бажання клубів-учасників з Росії та України, але й від багатьох політичних питань як в одній, так і в іншій країні. «Ми б хотіли це зробити як мінімум тому, що Кубок України зараз не такий вже рейтинговий. І в Росії така ж ситуація. Тому ми хотіли б об'єднати ці два турніри за спеціальною формулою, яку зараз розробляємо. Подивимося, наскільки вдасться це зробити», - заявив генеральний директор «Шахтаря». Раніше представники клубів України і Росії неодноразово висловлювалися за об'єднання чемпіонатів двох країн. Проте всі вони сходилися на думці, що на практиці це реалізувати буде дуже складно. У першу чергу через складнощі з розподілом квот на участь у єврокубках і прав на трансляцію матчів.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі