"Шахтар" програв "Ювентусу" і посів друге місце у групі

Поділитися
"Шахтар" програв "Ювентусу" і посів друге місце у групі
У матчі 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів сезону 2012/13 рр. донецький "Шахтар" у себе вдома поступився туринському "Ювентусу". Єдиний гол у цій зустрічі на початку другого тайму провів нападник "Ювентуса" Себастьян Джовінко.

Донецький "Шахтар" поступився на своєму полі з рахунком 0:1 туринському "Ювентусу" у матчі 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, в результаті чого чемпіон України фінішував на другому місці у своїй групі.

У першому таймі команди не відрізнялися серйозною активністю, а єдиний реальний момент був у "Ювентуса". На 28-й хвилині Мірко Вучініч вивів Себастьяна Джовінко на хорошу ударну позицію, але той пробив поруч зі штангою.

Другий тайм почався з атак "Шахтаря". Після потужного пострілу Ярослава Ракицького зі штрафного Джанлуїджі Буффон відбив м'яч перед собою, але Алекс Тейшейра не зміг цим скористатися.

Незабаром гості відповіли ударом Андреа Пірло з-за меж штрафного, після якого м'яч потрапив у штангу воріт Андрія П'ятова. І тут же шанс забити був у Генріха Мхітаряна.


Пройшло зовсім небагато часу, і на 56-й хвилині "Ювентусу" вдалося відкрити рахунок. Після прострілу справа Стефана Ліхштайнера Олександр Кучер в боротьбі з Джовінко відправив м'яч у власні ворота.


Після гола "Шахтар" посилив тиск на ворота суперника. На 67-й хвилині Ілсіньо, що вийшов на заміну, замикаючи подачу з правого флангу, влучив у штангу. Через дві хвилини італійці змогли зловити господарів "Донбас Арени" на контратаці, але захисники "Шахтаря" вчасно повернулися і допомогли П'ятову відвести загрозу.


Подальші спроби "гірників" зрівняти рахунок успіхом не увінчалися. "Ювентус" довів матч до перемоги.

В іншому матчі цієї групи "Челсі" розгромив на своєму полі данський "Нордшелланд" з рахунком 6:1, але ця перемога нічого лондонському клубу не принесла. Чинний переможець Ліги чемпіонів продовжить боротьбу в Лізі Європи.


"Ювентус" набрав 12 очок і посів перше місце у групі Е. "Шахтар" другий з 10 очками. У "Челсі" також 10 очок. Донецький клуб випередив англійську команду через переваги в особистих зустрічах за рахунок більшої кількості голів, забитих на чужому полі. "Нордшелланд" задовольнявся лише одним набраним пунктом. !zn

Читайте також:

Букмекери ставлять на нічию в матчі "Шахтар" - "Ювентус"

Нападник "Шахтаря" Адріано готовий прийняти українське громадянство і виступати за збірну України

Нападник "Шахтаря" Адріано попросив вибачення за скандальний гол

"Шахтар" достроково вийшов у плей-офф Ліги чемпіонів, обігравши "Нордшелланд" з рахунком 5:2 (ВІДЕО)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі