«Шахтар» програв «Челсі» з рахунком 2:3 (ВІДЕО)

Поділитися
«Шахтар» програв «Челсі» з рахунком 2:3 (ВІДЕО) «Шахтар» - «Челсі» 2:3
Закінчився матч групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА в групі E. Донецький «Шахтар», показавши гідну гру, упустив нічию на останніх секундах матчу, програвши «Челсі» з рахунком 2:3.

Донецький «Шахтар» програв на виїзді з рахунком 2:3 лондонському «Челсі» в матчі 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА.

Команди дуже активно почали зустріч, і дебют першого тайму видався багатим на події. На п'ятій хвилині Ярослав Ракицький віддав пас назад воротареві Андрію П'ятову, який, вибиваючи м'яч, влучив у Фернандо Торреса. Від іспанського форварда м'яч залетів у ворота. Але вже на дев'ятій хвилині Фернандіньо зробив прохід у штрафний праворуч, і після його прострілу Вілліан зрівняв рахунок.

Надалі на полі йшла рівна гра. «Челсі» більше володів м'ячем, але гості відповідали своїми небезпечними випадами. Гарна можливість забити була в Алекса Тейшейри.

Але кінцівка тайму залишилася таки за лондонцями. На 40-й хвилині Хуан Мата вивів на ворота Торреса, П'ятов зіграв на виході і головою вибив м'яч, але прямо на бразильця Оскара, який скористався тим, що ворота були залишені воротарем «Шахтаря» і дальнім ударом відправив м'яч у ціль. Незабаром П'ятов ще й виручив свою команду після удару того ж Оскара.

Але вже на початку другого тайму «Шахтарю» вдалося знову зрівняти рахунок. Фернандіньо розрізним пасом знайшов біля правого краю штрафного Даріо Срну, який прострілив у центр і Вілліан оформив свій другий гол в цій зустрічі. Через кілька хвилин Разван Рац був першим на підборі після виносу м'яча зі штрафного майданчика «аристократів» і пробив у штангу.

Після цього «Челсі» захопив ініціативу. У середині тайму Обі Мікель забив головою після подачі зі штрафного, але зробив це з офсайду. Господарі поля продовжували тиснути практично до останніх хвилин матчу. Щоправда, донецьким футболістам вдалося в кінцівці провести небезпечну атаку, в ході якої гравці «Челсі» кілька разів блокували удари «гірників», а удар Раца не досяг мети.

А на третій доданій хвилині «Челсі» заробив кутовий, і після подачі Мати Віктор Мозес, що вийшов на заміну, ударом головою увігнав м'яч під поперечину воріт П'ятова, принісши своїй команді перемогу.

В іншому матчі групи Е італійський «Ювентус» розгромив на своєму полі з рахунком 4:0 данський «Нордшелланд».

Таким чином, після чотирьох турів «Шахтар» і «Челсі» набрали по 7 очок, у «Ювентуса» - 6 пунктів і у «Нордшелланда» - 1 бал. !zn

Читайте також:

Букмекери не вірять у повторну перемогу «Шахтаря» над «Челcі»

«Золотий м’яч» найкращому футболістові світу в цьому році буде вручати Шевченко

Міліція має намір заборонити відвідувати матчі між «Дніпром» та «Металістом» уболівальникам команд-гостей (ВІДЕО)

«Шахтар» обіграв «Челсі» з рахунком 2:1 і став лідером групи Е Ліги чемпіонів (ВІДЕО)

«Газпром» став енергетичним партнером «Челсі»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі