"Шахтар" починає боротьбу з контрафактом

Поділитися
"Останнім часом помітно почастішали випадки підробки форми донецького «Шахтаря», яка потім продається на ринках та в магазинах України. Звичайно, ані за своєю суттю, ані за якістю вона не є офіційною продукцією. Від сьогодні «Шахтар» оголошує війну всякого роду підробкам під маркою клубу.
"Останнім часом помітно почастішали випадки підробки форми донецького «Шахтаря», яка потім продається на ринках та в магазинах України. Звичайно, ані за своєю суттю, ані за якістю вона не є офіційною продукцією. Від сьогодні «Шахтар» оголошує війну всякого роду підробкам під маркою клубу.- Відвідуючи торгові точки, ми все частіше бачимо, особливо на ринках, явну підробку фірмового одягу «Шахтаря». Смугаста футболка, чорні шорти, і все за дуже смішними цінами, близько 80 - 100 гривень. В основному це дитяча форма без використання натуральних матеріалів - зокрема, бавовни. Сам одяг не піддається жодній критиці, але в той же час він дуже дешевий і з логотипом «Шахтаря». Це контрафактна продукція, вироблена без відома клубу, з піратським використанням офіційного логотипу і зразка форми компанії Nike. Виготовлена така продукція у Китаї, - говорить директор ТОВ «Шахтар Трейдінг» Сергій Федорчук. За десять днів роботи разом з міліцією у Харкові, на ринку Барабашово, було вилучено три з половиною тисячі комплектів форми. Це тільки вершина айсберга, те, що було на виду. Приблизно у п'ять разів більше продукції ще завозиться і продається на одеському ринку Сьомий кілометр. Це основні точки «самопальних» оптових продажів. Футбольний клуб «Шахтар» в особі комерційної структури ТОВ «Шахтар Трейдинг», яка безпосередньо займається захистом бренду і продажем офіційної атрибутики з логотипом клубу, серйозно починає боротися з контрафактною продукцією. - У той же час клуб готовий співпрацювати з усіма офіційними компаніями, надавати логотип і ліцензійне право його використання. Але для цього повинна проводитися певна процедура, за це виплачуються гроші - укладається ліцензійний договір, - розповідає Сергій Федорчук. - Відтепер ми будемо постійно контролювати як великі, так і дрібні ринки, моніторити роздрібні торгові точки. Кожен продавець повинен розуміти: підробка однозначно буде конфіскована в законному порядку, а потім знищена. Підприємці повинні зрозуміти: якщо ти купуєш контрафактну продукцію, то несеш за це відповідальність.

За матеріалами офіційного сайту ФК "Шахтар"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі