"Шахтар" здобув п'яту поспіль перемогу в Прем'єр-лізі

Поділитися
"Шахтар" здобув п'яту поспіль перемогу в Прем'єр-лізі "Шахтар" здобув п'яту подруд перемогу в нинішньому сезоні
"Гірники" обіграли маріупольський "Іллічівець" у поєдинку, який відбувся в Києві. Втім, незважаючи на легку перемогу, донеччани зазнали певні складності, які в майбутньому можуть вплинути на гру команди.

Донецький "Шахтар" здобув п'яту поспіль перемогу у чемпіонаті Прем'єр-ліги України, розгромивши 3:0 маріупольський "Іллічівець".

Таким чином, після п'ятого туру першості "гірники" набрали 15 очок і очолюють турнірну таблицю.

Додамо, що так зване дербі Донбасу відбулося в Києві - "Шахтар" пішов назустріч "Іллічівцю", а також "Карпатам", які переїхали грати на "Львів-Арену", і погодився провести поєдинок не став на домашньому стадіоні, а на тому полі, де відбуваються тренування команди - на СТК імені Баннікова.

На протязі всього матчу "гірники" володіли беззаперечною перевагою, проте часом маріупольці все ж створювали проблеми іменитому супернику. Вже після того, як Олександр Гладкий, Алекс Тейшейра і Тайсон встановили рахунок 3:0, в одному з епізодів донецька захист провалилася і Владислав Кулач відправився на побачення з Андрієм П'ятовим. Ярославу Ракицькому нічого не залишалося, як сфолити на суперника, за що арбітр відразу ж показав йому заслужену червону картку. Тепер один з ключових футболістів оборони "гірників" пропустить один поєдинок, що безсумнівно змусить Луческу перекроювати склад.

На цьому проблеми "Шахтаря" не закінчилися: у першому таймі травму отримав ще один провідний футболіст донеччан - Луїс Адріану. Скільки пропустить нападник, поки невідомо, проте його відсутність напевно вплине на дії команди в атаці.

Шахтар - Іллічівець 3:0

Голи: Гладкий, 32 (1:0). Тейшейра, 55 (2:0). Тайсон, 75 (3:0).

"Шахтар" (Донецьк): П'ятов, Срна, Кривцов, Ракицький, Ст. Шевчук (Азеведо, 67), Фернанду, Тейшейра, Дуглас Коста (Марлос, 67), Тайсон, Луїс Адріану (Фред, 46), Гладкий

"Іллічівець" (Маріуполь): Чурілов, Гаращенков (Федотов, 81), Чижов, Іщенко, Путівцев, Мішньов (Оберемко, 46), Довгий, Гринь, Таргамадзе (С. Шевчук, 66), Тотовицький, Кулач

Покарання: Фернанду, 18. Геращенков, 23. Чижов, 45. Срна, 45+2 (попередження). Ракицький, 83 (видалення).

29 серпня. Київ. СТК імені Баннікова. 500 глядачів.

Додамо, що наступний матч команда Луческу проведе проти одеського "Чорноморця" на виїзді. Поєдинок відбудеться 13 вересня після міжнародного перерви, під час якого частина футболістів "Шахтаря" зіграє за збірну України.

Нагадаємо, що в рамках 5-го туру 30 серпня "Говерла" в Ужгороді прийме донецький "Олімпік", а "Динамо" в Києві зіграє з "Чорноморцем". Завтра "Карпати" прийматимуть запорізький "Металург", "Металіст" на виїзді в столиці зіграє проти донецького "Металурга", "Зоря" зіграє з "Волинню", а "Дніпро" з "Ворсклою". !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі