"Шахтар" завершив бразильське турне нічиєю з місцевим чемпіоном

Відео
Поділитися
"Шахтар" завершив бразильське турне нічиєю з місцевим чемпіоном "Шахтар" зіграв внічию з "Крузейру"
За результатами виставкових матчів у Бразилії донецька команда двічі програла і зіграла внічию і один раз здолала свого суперника.

У заключному контрольному матчі на зборі в Бразилії "Шахтар" зіграв внічию 1:1 з чемпіоном місцевої серії А в сезоні-2014 "Крузейру".

"Гірники" відкрили рахунок на 13-й хвилині - гол забив Тейшейра. В середині другого тайму бразильці зусиллями Жудивана рахунок зрівняли.

Таким чином, перше в своїй історії турне по Бразилії "гірники" завершили з показниками 1 перемога, дві нічиї і дві поразки.

Белу-Орізонті (Бразилія)

Контрольний матч

"Крузейру" (Бразилія) - "Шахтар" (Україна) - 1:1 (0:1)

Голи: Тейшейра, 13 (0:1). Жудиван, 67 (1:1).

"Шахтар": Каніболоцький, Срна (Дентинью, 85), Кривцов (Кучер, 46), Ракицький (Ордець, 65), Ізмаїл (Азеведу, 65), Степаненко (Фернанду, 46), Ілсінью (Фред, 46), Тейшейра (Малишев, 82), Марлос (Коста, 46), Тайсон (Бернард, 46), Адріана (Гладкий, 22).

Додамо, що після повернення в Україну "Шахтар" продовжить готуватися до сезону в Іспанії. Як виявилося, інформація про те, що "гірники" зіграють з двома командами з Росії в рамках міжнародного турніру, не підтвердилася. Принаймні, офіційний сайт "Шахтаря" повідомляє про чотирьох поєдинках з хорватським "Динамо", місцевою "Альмерією", а також данськими "Ольборгом" і "Раннерсом".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі