"Шахтар" - "Янг Бойз": Фонсека чекає на "дуже складну гру"

Поділитися
"Шахтар" - "Янг Бойз": Фонсека чекає на "дуже складну гру" Фонсека назвав "Янг Бойз" сильною командою © ФК Шахтер
Головний тренер "гірників" прокоментував майбутній матч, а також пояснив, чому в попередніх поєдинках не грав Ракицький.

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека прокоментував майбутнє протистояння з "Янг Бойз" у третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.

"В принципі, ми не станемо сильно відрізнятися від перших двох матчів сезону. Будемо дуже амбітною командою у важливому турнірі проти сильного суперника. Потрібно буде на 100 відсотків сконцентруватися, щоб виграти цей поєдинок. Зрозуміло, що наша головна амбіція і мета - перемогти у цих двох зустрічах. Думаю, у гравців такі ж цілі, ми працюємо на одну справу.

Ми вивчали "Янг Бойз" достатній час. Відразу після жеребкування всі ви могли подумати, що це не така вже складна команда. Але ми вже бачили кілька їхніх матчів. Вивчили суперника і говоримо зовсім навпаки: це не простий суперник. "Янг Бойз" - дуже сильна команда, зокрема фізично, з певними характеристиками в атаці, яким вона не змінює, і з дуже якісними гравцями в першій лінії. Сто відсотків у нас тут буде дуже складна гра. Ми не віримо, що буде легко. Єдине, що залишається, - повністю віддатися грі, щоб перемогти", - підкреслив Фонсека.

Також португальський фахівець запевнив, що у нього немає конфлікту з Ярославом Ракицьким: "Немає абсолютно ніякого конфлікту з Ракицьким. Це просто мій вибір. Як ви знаєте, деякі гравці приїхали на збори трохи пізніше, тому що перебували в збірних. Були футболісти, які починали працювати з нами з першого дня, з самого початку, і вони більше розуміють мої ідеї.

У нашому стилі гри є зміни. Я ні краплі не сумніваюся, що як Ракицький, так і інші хлопці, які зараз не виходять на поле, з часом зрозуміють все, що ми від них хочемо, і у них також з'явиться можливість грати. Ви повинні розуміти: ні з Ракицьким, ні з яким-небудь іншим футболістом проблем у мене особисто немає".

Нагадаємо, перший матч "Шахтаря" і "Янг Бойз" відбудеться 26 липня у Львові.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі