"Шахтар" - "Янг Бойз": анонс, де дивитися матч 26 липня

Поділитися
"Шахтар" - "Янг Бойз": анонс, де дивитися матч 26 липня "Шахтар" стартує в єврокубках © ФК Шахтер
Донецький клуб стартує в єврокубках.

Сьогодні, 26 червня, донецький "Шахтар" проведе перший матч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. "Гірники" у Львові прийматимуть швейцарський "Янг Бойз".

Головною помилкою донеччан може стати недооцінка суперника, однак наставник українців Пауло Фонсека на прес-конференції назвав суперника "дуже сильною командою" і готує гравців до складного протистояння.

Старт сезону вийшов у "Шахтаря" середнім - Суперкубок в серії пенальті був програний київському "Динамо", тоді як в першому турі Прем'єр-ліги команда Фонсеки без особливих проблем розібралася з "Зіркою" - 4:1. Тим не менш, рівень швейцарців скоріше ближче до "Динамо", ніж до дебютанта української еліти.

Найяскравішою зміною в складі донеччан стали перестановки в захисті. Тепер основною парою центральних захисників є Ордець і Кривцов замість досвідченого дуету Кучера і Ракицького, що стало приводом для розмов про конфлікт нового тренерського штабу зі старожилами. Але Пауло Фонсека подібні чутки наполегливо спростовує.

У складі "Янг Бойз" є кілька відомих виконавців, серед яких Міралем Сулеймані і Гійом Оаро. Останній був одним з кращих бомбардирів французької Ліги 1 в складі ПСЖ, тому за Оаро донецька оборона повинна стежити особливо ретельно.

"Шахтар" - "Янг Бойз"
Вівторок, 26 липня, Львів, "Арена Львів", 21:45
Пряма трансляція - "Футбол 1" і ТРК "Україна"
Арбітр - Сердар Газюбююк (Нідерланди)

Орієнтовні склади:

"Шахтар": П'ятов, Срна, Ордець, Кривцов, Ісмаїлі, Марлос, Степаненко, Фред, Бернард, Тайсон, Едуардо

"Янг Бойз": Мвого, Хадергьонай, фон Берген, Вілотіч, Лецякс, Рава, Саного, Бертоне, Сулеймані, Оаро, Герндт

"Шахтар" є фаворитом домашнього матчу, на думку букмекерів. Коефіцієнт 1,53 - на перемогу "гірників", 4,00 - на нічию і 5,50 - на те, що зустріч завершиться перемогою швейцарської команди.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі