"Шахтар" втратив перемогу над "Севільєю" у Львові

Поділитися
"Шахтар" втратив перемогу над "Севільєю" у Львові Доля путівки у фінал вирішиться в Іспанії © ФК Шахтер
"Гірники" були близькі до перемоги, але пропустили в кінцівці матчу з пенальті.

Сьогодні, 28 квітня, у Львові відбувся перший матч 1/2 фіналу Ліги Європи, в якому "Шахтар" розійшовся миром з іспанською "Севільєю". Підопічні Мірчі Луческу пропустили першими, відповіли супернику двома точними ударами, після чого точку з пенальті поставив Гамейро.

"Шахтар" пропустив швидкий гол: на шостій хвилині Вітоло отримав пас з центру, увійшов у штрафну і переграв Ракицького з П'ятовим. Однак при цьому "гірники" не знітилися і відповіли ще в першому таймі. На 23-й хвилині Ракицький віддав пас по центру на Марлоса - бразилець вийшов на воротаря і пробив точно в нижній кут воріт. До перерви донеччани забили ще раз: після розіграшу кутового Марлос навісив у штрафну, а Степаненко головою відправив м'яч у сітку.

У другому таймі у "Севільї" поле залишив Коноплянка, проте атака іспанців почала діяти активніше. Кілька разів "Севілья" відверто прощала українців, але в результаті "гірники" таки пропустили: на 81-й хвилині Феррейра пішов у підкат під Вітоло у штрафному майданчику донеччан, порушивши правила, а суддя вказав на точку. Гамейро пробив по центру і встановив остаточний рахунок - 2:2. "Шахтар" влаштував штурм воріт суперника на останніх хвилинах, але іспанці встояли.

"Шахтар" - "Севілья" - 2:2
Голи: Марлос, 23, Степаненко, 36 - Вітоло, 6, Гамейро, 82 (з пенальті)

"Шахтар": П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Ісмаїлі, Малишев, Степаненко, Марлос (Бернард, 90+2), Коваленко, Тайсон (Веллінгтон Нем, 90+1), Феррейра (Едуардо, 90+1)

"Севілья": Сорія, Маріано Феррейра, Рамі, Каррісу, Ескудеро, Криховяк, Нзонзі, Вітоло, Банега, Коноплянка (Крон-Делі, 59, Коке, 72), Гамейро

Попередження: Ескудеро, Каррісу, Криховяк - Малишев, Срна

Читайте також: Срна впевнений, що Коноплянка розповість "Севільї" про слабкі сторони "Шахтаря"

Нагадаємо, матч-відповідь "Шахтар" і "Севілья" проведуть в Іспанії 5 травня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі