"Шахтар" впевнено обіграв "Янг Бойз" у Львові

Поділитися
"Шахтар" впевнено обіграв "Янг Бойз" у Львові Бернард став одним з героїв матчу © ФК Шахтер
"Гірники" стали ближче до виходу в наступну стадію Ліги чемпіонів.

Відбувся перший матч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. У Львові донецький "Шахтар" приймав швейцарський "Янг Бойз" і здобув перемогу з рахунком 2:0.

На перших хвилинах гості не використали свій найреальніший шанс забити - Герндт вийшов один на один з П'ятовим під гострим кутом, але переграти українського голкіпера не зумів. До середини тайму "гірники" перехопили перевагу і закономірно вийшли вперед: на 27-й хвилині Фред віддав пас у штрафну, де м'яч підхопив Бернард, обійшов воротаря і забив у порожні ворота.

Інтрига була фактично похована після перерви, коли другу жовту отримав захисник гостей Вілотіч. Далі підопічні Паулу Фонсеки мали тотальну перевагу і постійно тиснули на ворота суперника. У ряді епізодів "Янг Бойз" рятував воротар Мвого, але на 75-й хвилині після виходу на заміну голом відзначився Селезньов, якому м'яч на порожні ворота викотив Степаненко - 2:0.

До самого фінального свистка донеччани тиснули на ворота швейцарців, однак збільшити рахунок до розгромного "гірникам" так і не вдалося, незважаючи на велику кількість гольових моментів.

"Шахтар" - "Янг Бойз" - 2:0
Голи: Бернард, 27, Селезньов, 75

"Шахтар": Пятов, Ісмаїлі, Ордець, Кривцов, Срна, Бернард, Степаненко, Фред, Марлос, Тайсон (Дентіньо, 77), Едуардо (Селезньов, 71)

"Янг Бойз": Мвого, Суттер (Хадергьонай, 81), Роча, Вілотіч, Лецякс, Рава, Саного, Бертоне, Сулеймані (Вютріх, 58), Оаро, Герндт (Кубо, 49)

Видалення: Вілотіч, 55

Нагадаємо, матч-відповідь команди проведуть 3 серпня в Швейцарії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі