"Шахтар" вимагає за Тейшейру 43 мільйони євро - ЗМІ

Поділитися
"Шахтар" вимагає за Тейшейру 43 мільйони євро - ЗМІ Тейшейра може стати одноклубником Вілліана © ФК Шахтер
"Гірники" оцінили трансфер свого лідера в лондонський "Челсі".

Донецький "Шахтар" веде переговори з "Челсі" щодо трансферу бразильського легіонера Алекса Тейшейри, повідомляє Evening Standard. Лідер "гірників" може перебратися в Лондон вже взимку.

Повідомляється, що "Шахтар" готовий відпустити Тейшейру не менше, ніж за 30 мільйонів фунтів стерлінгів (близько 43 мільйонів євро). При цьому в трансфері 25-річного гравця зацікавлений особисто головний тренер лондонців Жозе Моурінью.

Сам Тейшейра вже говорив про пропозицію з боку "Челсі", відзначаючи, що був би не проти покинути "Шахтар" вже в січні: "Я був дуже радий дізнатися, що мною зацікавлений "Челсі". Було б чудово, якби мені вдалося перебратися до Англії вже в січні".

Нагадаємо, що Тейшейра впевнено лідирує в гонці бомбардирів Прем'єр-ліги - на його рахунку 19 голів в 13 проведених матчах. Бразилець є одним з претендентів на "Золоту бутсу" кращого бомбардира європейських чемпіонатів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі