"Шахтар" вимагає дискваліфікації Зінченка і звинувачує "один відомий клуб" в махінаціях

Поділитися
"Шахтар" вимагає дискваліфікації Зінченка і звинувачує "один відомий клуб" в махінаціях Зінченко пішов з "Шахтаря" у лютому цього року
Донецький клуб судиться зі своїм вихованцем і "Уфою", а також вважає, що дебют гравця у збірній мотивований інтересами "Динамо".

"Шахтар" вимагає дискваліфікації дебютанта збірної України Олександра Зінченка, який, за словами "гірників", взимку розірвав з клубом контракт в односторонньому порядку. Про це заявив генеральний директор донеччан Сергій Палкін.

"Він розірвав контракт в односторонньому порядку. Довго їздив по Росії, його намагалися прилаштувати то в один клуб, то в інший. Деякі президенти клубів навіть приїжджали до мене і розповідали, що хочуть взяти цього футболіста, але вчасно одумалися і не взяли.

При цьому я їм пояснював, що справа знаходиться у ФІФА, і найближчим часом буде дискваліфікація футболіста. Крім того, буде накладено штраф на клуб, який його підпише. Але, як я розумію, агентам вдалося попрацювати з "Уфою". Зараз ми судимося з "Уфою" і з Зінченком", - сказав Палкін в інтерв'ю Football.ua.

Також Палкін заявив, що вважає дебют Зінченка в збірній махінаціями "одного відомого клубу", натякаючи на "Динамо": "Не потрібно бути особливо обдарованим у футболі, щоб розуміти, що це чистої води махінація, проведена одним відомим клубом, який сьогодні нібито зацікавлений в Зінченко. І нібито мотивувавши тим, що збірна Росії може його вкрасти. Вони обдурили тренерський штаб, змусивши поставити його на 86-й хвилині. А найголовніше - вони обдурили уболівальників всієї країни. Урізавши, таким чином, можливість виходу на заміну трьох футболістів. Тому що якийсь клуб вирішив врегулювати свої комерційні спортивні інтереси на благо національної збірної".

У той же час гендиректор "Уфи" Шаміль Газізов розповів подробиці судової тяжби з "Шахтарем": "Поки що ніяких грошей ми "Шахтарю" не платили. Йдуть певні тяжби. Суд повинен визначити розмір компенсації. Ми прекрасно розуміємо, скільки це приблизно коштує. І це не мільйони євро", - наводить слова Газізова Championat.com.

Нагадаємо, раніше головний тренер збірної Михайло Фоменко заявив, що Зінченка заграли за збірну спеціально: "Зінченка ми вирішили заграти, щоб не вибрав інших варіантів".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі