"Шахтар" відмовився відпускати втікача Косту в "Мілан" - італійці недоплатили 10 мільйонів

Поділитися
"Шахтар" відмовився відпускати втікача Косту в "Мілан" - італійці недоплатили 10 мільйонів Дуглас Коста (ліворуч) міг стати футболістом "Мілана"
Дуглас Коста втік з розташування донецької команди і навряд чи коли-небудь погодиться грати в оранжево-чорній футболці. Тим не менш, у Донецьку продовжують боротися за вирішення ситуації.

Італійський "Мілан" не зміг домовитися з "Шахтарем" про купівлю півзахисника Дугласа Кости, який нещодавно разом з п'ятьма партнерами самовільно покинув розташування свого клубу.

Як повідомляє Corriere dello Sport, "россонері" запропонували за 23-річного бразильця 15 мільйонів євро, проте гірники за нього просять не менше 26 мільйонів. Міланці ж не погодилися платити суму більше запропонованої і відмовилися від трансферу гравця.

Додамо, що Дуглас Коста перейшов у "Шахтар" в 2010 році з бразильського "Греміу" за 6 мільйонів євро.

Нагадаємо, 19 липня бразильцы Алекс Тейшейра, Фред, Дентіньо, Дуглас Коста та Ісмаїлі, а також аргентинець Факундо Феррейра покинули готель, в якому розмістилися донеччани і в підсумку не повернулися з командою в Україну, пропустивши матч за Суперкубок-2014 проти "Динамо" (2:0).

Головний тренер "гірників" Мірча Луческу звинуватив у ситуації, що склалася, агента Кіа Джурабчіана, який по суті і намовив бразильців до втечі. Судячи з усього, футболісти не будуть повертатися в Україну, а постараються отримати дозвіл на роботу в європейських клубах. А їхні менеджери, швидше за все, будуть домагатися, щоб їхнім підопічним надали статус вільних агентів.

Додамо, що 27 липня у Львові "Шахтар" зіграє перший матч чемпіонату Прем'єр-ліги проти запорізького "Металурга". !zn

Читайте також:

Аргентинським втікачам "Металіста" дали два дні на повернення: інакше - санкції

Автор двох європейських перемог "Мілана" назвав причини невдач збірної Італії на ЧС

Тренер "Мілана" дізнався про своє звільнення через електронну пошту

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі