"Шахтар" у США програв "Корінтіансу"

Поділитися
"Шахтар" у США програв "Корінтіансу" "Шахтар" мінімально програв © ФК Шахтер
"Гірники" пропустили перший м'яч після помилки П'ятова і закінчували матч удесятьох.

Донецький "Шахтар" провів другий матч в рамках турніру Florida Cup, який проходить у США. Підопічні Мірчі Луческу програли чемпіону Бразилії "Корінтіансу".

Бразильці вийшли вперед на 12-й хвилині після помилки П'ятова, який віддав м'яч супернику. Через 11 хвилин Тайсон реалізував вихід один на один, але до перерви "Шахтар" пропустив ще двічі. Відіграти один м'яч "гірникам" вдалося ближче до кінця зустрічі - Коваленко відзначився після пасу Срни. Догравала матч команда Луческу вдесятьох. На полі спалахнула бійка, за підсумками якої червону картку отримав Кучер.

Відзначимо, що участь у матчі не брав Тейшейра, який отримав пошкодження на тренуванні за день до матчу. Також не грали Бернард, Азеведо і Едуардо.

"Корінтіанс" - "Шахтар" - 3:2
Голи: Данило (12), Анхель Ромеро (36, 44) - Тайсон (23), Коваленко (81)

"Шахтар": П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Ісмаїлі, Степаненко, Дентіньо, Нем (Коваленко, 64), Марлос (Зубков, 77; Ордець, 83), Тайсон, Феррейра (Гладкий, 64).
Видалення: Кучер (82).

"Ми провели дуже хороший, видовищний і динамічний матч. Обидві команди грали дуже добре. "Шахтар" заслуговував на перемогу в цій зустрічі, тому що контролював хід поєдинку протягом 80 відсотків ігрового часу. При цьому допускали помилки, які дозволили супернику забивати м'ячі. Чудово провели другу половину гри: "Корінтіанс" зумів зробити тільки 5-6 передач на свого форварда. Ми ж створили багато моментів, хоча і не реалізували їх", - підкреслив після матчу Мірча Луческу.

Нагадаємо, раніше "Шахтар" зіграв внічию з "Флуміненсе". "Гірники" продовжать готуватися до сезону в США. 24 січня вони зіграють з "Хеккеном" з шведського Гетеборга, а 26 січня зустрінуться з представником Північноамериканської футбольної ліги "Форт-Лодердейл Страйкерс" з США.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі