"Шахтар" - "Севілья": анонс, де дивитися матч 28 квітня

Поділитися
"Шахтар" - "Севілья": анонс, де дивитися матч 28 квітня "Шахтар" продовжує боротьбу в Лізі Європи © ФК Шахтер
"Гірники" зіграють з командою Євгена Коноплянки у півфіналі Ліги Європи.

Сьогодні, 28 квітня донецький "Шахтар" проведе перший півфінальний матч Ліги Європи проти "Севільї". "Гірники" прийматимуть суперника на "Арені Львів". ZN.UA проведе онлайн-трансляцію матчу "Шахтар" - "Севілья".

І "Шахтар", і "Севілья" в Лігу Європи потрапили з Ліги чемпіонів. А на шляху до півфіналу "Шахтар" у плей-офф ЛЄ пройшов "Шальке", "Андерлехт" і "Брагу". "Севілья" вибила з боротьби за трофей "Мольде", "Базель" і "Атлетік".

Обидві команди вже точно не досягнуть поставлених цілей у своїх національних чемпіонатах. "Шахтар" програв боротьбу за чемпіонство "Динамо", а "Севілья" за три тури до фінішу Прімери займає сьому позицію і на 9 очок відстає від четвертого місця, яке дає право зіграти у кваліфікації Ліги чемпіонів. Тому обидві команди хочуть скрасити сезон перемогами в Кубках своїх країн, а також перемогою в Лізі Європи, яка надає пряму путівку в ЛЧ.

У нинішньому сезоні "Севілья" дуже погано грає на виїзді, однак на попередній стадії команді Унаї Емері вдалося здобути першу виїзну перемогу в нинішньому єврокубковому сезоні, обігравши "Атлетік".

Нагадаємо, у "Шахтаря" є за що мстити "Севільї". У 2007 році іспанський клуб драматично вибив "гірників" з Кубка УЄФА. У повторному матчі 1/8 фіналу "Севілья" перевела гру в овертайм завдяки голу голкіпера Палопа в доданий арбітром час, а потім дотиснула шокованих "гірників" - 5:4 за сумою двох зустрічей.

Примітно це протистояння ще і тим, що проти української команди зіграє Євген Коноплянка. До речі, Коноплянка, будучи гравцем "Дніпра" 13 разів виходив на поле проти "Шахтаря" і не забив у цих поєдинках жодного гола.

"Шахтар" - "Севілья"

Четвер, 28 квітня, Львів, "Арена Львів", 22.05

Пряма трансляція на телеканалах "Футбол 1" і "Україна"

Орієнтовний склад

"Шахтар": П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Ісмаїлі, Малишев, Степаненко, Тайсон, Марлос, Коваленко, Феррейра

"Севілья": Сорія, Коке, Рамі, Колодзейчак, Ескудеро, Нзонзі, Криховяк, Крон-Делі, Банега, Коноплянка, Гамейро

Арбітр - Шимон Марчиняк (Польща)

Нагадаємо, букмекери віддають командам рівні шанси на перемогу в першій грі. З коефіцієнтом 2,70 можна поставити як на успіх "Шахтаря", так і на успіх команди Євгена Коноплянки. У той же час нічия оцінюється коефіцієнтом 3,10.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі