"Шахтар" розгромив "Арсенал", здобувши найбільшу перемогу у чемпіонаті за останні 13 років

Відео
Поділитися
"Шахтар" розгромив "Арсенал", здобувши найбільшу перемогу у чемпіонаті за останні 13 років Донеччани забили у ворота суперника сім голів
Підопічні Мірчі Луческу не залишили каменя на камені від суперника, забивши на гол менше, ніж 13 років тому, коли в Донецьку був обіграний "Металіст" 8:0.

У матчі 12-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги України донецький "Шахтар" розгромив київський "Арсенал" 7:0 на "Донбас-Арені", здобувши найбільшу перемогу в українській першості за 13 років.

Це - найбільший результат "Шахтаря" за останні 13 років, коли в чемпіонаті-2000/01 в Донецьку був розгромлений "Металіст" 8:0.

Примітно, що в минулому сезоні підопічні Мірчі Луческу здолали на своєму стадіоні той же "Арсенал", проте забили на один гол менше.

За "Шахтар" хет-тріком відзначився аргентинець Факундо Феррейра, дубль на свій рахунок записав Алекс Тейшейра, а по одному м'ячу забили Едуарду і Ісмаїлі. Відзначимо і той факт, що поєдинок з київською командою став для Мірчі Луческу 450-м на посту головного тренера "Шахтаря".

Таким чином, завдяки кращій різниці забитих і пропущених м'ячів як мінімум на один день донеччани повернулися на другу сходинку турнірної таблиці. 6 жовтня їх може наздогнати "Дніпро" - проте лише у випадку, якщо у своєму поєдинку з "Металістом" дніпропетровці наберуть хоча б очко.

В інших матчах туру "Таврія" на останніх хвилинах матчу втратила нічию з "Ворсклою" - сімферопольці програли через автогол захисника Олександра Аксьонова. Завдяки перемозі полтавчани знову потіснили "Динамо" з 5-го місця. "Карпати", обігравши в Запоріжжі "Металург" 3:1, піднялися на 8-е місце, досягнувши найвищого результату в турнірній таблиці в нинішньому сезоні. І, нарешті, "Говерла" зіграла внічию 0:0 з "Зорею".

6 жовтня крім ключового матчу туру у Дніпропетровську київське "Динамо" проведе нелегкий поєдинок з донецьким "Металургом", "Севастополь" прийматиме "Іллічівець", а "Чорноморець" - луцьку "Волинь". !zn

Читайте також:

Сенсація в Донецьку: "Металург" зіграв внічию з "Шахтарем"

Марко Девіч впритул наблизився до досягнення Генріха Мхітаряна

"Шахтар" зумів врятуватися від поразки у матчі з "Манчестер Юнайтед"

Українці зазнали невдачі в Лізі Європи: "Чорноморець" поступився ПСВ, "Дніпро" - "Фіорентині"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі