"Шахтар" провів перший товариський матч під керівництвом Фонсеки

Відео
Поділитися
"Шахтар" провів перший товариський матч під керівництвом Фонсеки "Шахтар" забив дев'ять м'ячів © ФК Шахтер
"Гірники" розгромили збірну вільних агентів.

Донецький "Шахтар" провів перший товариський матч під керівництвом Паулу Фонсеки. "Гірники" зіграли проти збірної вільних агентів на зборі в Нідерландах.

"Шахтар" відкрив рахунок у матчі вже на 9-й хвилині і надалі розгромив суперника. Відразу три гравці "гірників" відзначилися дублем.

Зазначимо, що з капітанською пов'язкою на цю гру команду вивів Едуардо. А участь у матчі не брали Тайсон і Марлос, які ще не приєдналися до команди.

"KIFA Pro Team" (Нідерланди) - "Шахтар" - 0:9 (0:4)

Голи: Зубков (3), Бернард (9), Тотовицький (38), Тотовицький (43), Феррейра (48), Борячук (71), Петряк (75), Борячук (80), Феррейра (86)

"Шахтар": Каніболоцький (Сарнавський, 46; Кудрик, 70), Данченко (Борячук, 61), Кривцов (Ордець, 46), Матвієнко (Воловик, 46), Ісмаїлі (Соболь, 46), Зубков (Коробенко, 46), Танковський (Малишев, 46), Фред (Нем, 46), Бернард (Дентіньо, 46), Едуардо (Феррейра, 39), Тотовицький (Петряк, 46)

"Перший матч, треба було зігратися, відчути впевненість і виконати все, що від нас вимагає тренерський штаб. Ми намагалися правильно оборонятися і атакувати. Думаю, спаринг вийшов хороший. Дуже важливо починати збір з перемоги. На тлі успіхів набагато легше працювати. Що стосується суперника, то індивідуально вони непогано виглядали, але в обороні зіграли слабо", - зазначив Андрій Тотовицький.

Читайте також: "Шахтар" провів перше тренування під керівництвом Фонсеки

Нагадаємо, раніше Паулу Фонсека пообіцяв, що в грі "Шахтаря" відбудуться великі зміни.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі