"Шахтар" продовжив контракти з захисниками Кривцовим і Ракицьким

Поділитися
"Шахтар" продовжив контракти з захисниками Кривцовим і Ракицьким Ракицький готовий завершити кар'єру в "Шахтарі" © ФК Шахтер
Донеччани уклали з гравцями довгострокові угоди.

Донецький "Шахтар" повідомив про підписання нового п'ятирічного контракту з центральним захисником збірної України Ярославом Ракицьким.

27-річний футболіст заявив, що "гордий виступати за "Шахтар" і хотів би грати за клуб до завершення кар'єри". Ракицький є вихованцем "гірників". З 2009 року захисник провів за донецьку команду 272 мача і забив 12 голів (у поточному сезоні - 27 ігор). Крім того, на рахунку футболіста 44 матчі і 4 голи за національну збірну України.

Вчора, 27 квітня, підпис під угодою на 4 роки поставив захисник Сергій Кривцов, який перейшов у "Шахтар" із запорізького "Металурга" в 2010 році.

За весь час футболіст зіграв 94 матчі за дончан та забив 8 м'ячів. Також гравець у 2011 році провів 2 матчі за збірну України.

Нагадаємо, раніше "Шахтар" вийшов у фінал Кубка України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі