"Шахтар" продав "Сампдорії" бразильського півзахисника

Поділитися
"Шахтар" продав "Сампдорії" бразильського півзахисника Фернандо - гравець "Сампдорії" © sampdoria.it
Донецький і італійський клуби залагодили всі питання щодо переходу Фернандо.

Донецький "Шахтар" розлучився ще з одним бразильцем. Півзахисник Фернандо став гравцем "Сампдорії", підписавши з італійським клубом п'ятирічний контракт.

"Клуб узгодив перехід Фернандо в італійську "Сампдорію". Сума трансферу склала 8 мільйонів євро. Дякую Фернандо за час, проведений у "Шахтарі" і бажаю йому успіхів у подальшій кар'єрі",- написав на своїй сторінці в Facebook генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін.

23-річний футболіст переїхав в "Шахтар" у 2013 році. У минулому сезоні бразилець провів 25 матчів у футболці "гірників", відзначившись одним голом.

Нагадаємо, раніше "Шахтар" продав в "Баварію" Дугласа Косту, в "Мілан" - Луїса Адріано, а Ілсіньо залишив клуб на правах вільного агента. На трансферах "гірники" цього літа вже заробили 46 мільйонів євро. При цьому головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу зазначив, що купувати клуб не кого не буде, а замість цього візьме курс на українізацію і омолодження складу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі