"Шахтар" порушив неофіційний бойкот, погодившись на спаринги з росіянами

Поділитися
"Шахтар" порушив неофіційний бойкот, погодившись на спаринги з росіянами В рамках підготовки до весняних матчів "Шахтар" зіграє з росіянами
Під час підготовки до весняної частини чемпіонату Прем'єр-ліги українські команди намагаються уникати будь-яких зустрічей з представниками Росії.

Донецький "Шахтар" під час другого етапу підготовки візьме участь у турнірі в іспанському Аліканте. Крім українців в змаганнях зіграють дві команди з Росії - московські ЦСКА і "Торпедо" - а також данський "Ольборг".

Поки в стані "гірників" не підтвердили участь у змаганнях, зате російські ЗМІ вже повідомили про майбутній турнір. Матчі відбудуться з 4 по 10 лютого на стадіоні в місті Бенідормі.

Зазначимо, що проводити спаринги з російськими командами відмовилися в дніпропетровському "Дніпрі" та луцької "Волині". Зокрема, Мирон Маркевич зауважив, що подібне рішення приймається з метою уникнення психологічного тиску на гравців. Більш того, повідомлення про відмову грати такі матчі йшли і з російської сторони. Так, тренер казанського "Рубіна" Рінат Білялетдінов в досить некоректній формі пояснив своє рішення тим, що між футболістами з будь-якої причини може спалахнути бійка.

Додамо, що УЄФА ще влітку минулого року прийняла рішення розводити при жеребкуваннях різних турнірів українські та російські команди, а також збірні. Зокрема, мова йшла про єврокубках. Також молодіжна збірна України відмовилася від участі в традиційному турнірі Кубок Співдружності, перемогу в якому вона здобула взимку-2014.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі