"Шахтар" почув Луческу і зіграв внічию на старті Ліги Чемпіонів

Відео
Поділитися
"Шахтар" почув Луческу і зіграв внічию на старті Ліги Чемпіонів Як і хотів Луческу, "Шахтар", здобув нічию у матчі з "Атлетіком"
Донецький "Шахтар" завоював перші очки в розіграші Ліги Чемпіонів. Нульова нічия у протистоянні представників України та Іспанії була логічним результатом.

Донецький "Шахтар" почув свого наставника Мірчу Луческу і зіграв внічию на старті групового турніру Ліги Чемпіонів.

У протистоянні "гірників" і "Атлетика" з Більбао футболісти не зуміли розкрити оборону і фінальний свисток судді зафіксував нульовий результат.

Нагадаємо, що наступний матч "Шахтар" зіграє 30 вересня на домашньому стадіоні у Львові проти португальського "Порту".

Перший тайм поєдинку пройшов у досить рівній боротьбі. "Гірники" якщо і атакували, то досить гостро. Однак за рахунок переваги в центрі поля "Атлетик" позбавив українців такої можливості. А ось самі баски хоч і були частими гостями на половині поля "оранжево-чорних", але їм явно не вистачало гостроти і завершальній передачі.

Треба відзначити, що і браку в діях обох команд було достатньо.

Читайте також: "Реал" розгромив "Базель" на старті Ліги Чемпіонів

Після перерви українські футболісти стали набагато активніше і "червоно-білим" було все складніше контролювати гру. Одного разу суддя не угледів порушення в епізоді, коли м'яч потрапив у руку іспанському футболісту у штрафному, а незабаром через положення поза грою Олександра Кучера суддівська бригада з Греції не зарахувала взяття воріт "Атлетика".

Але незабаром господарі повернулися до колишніх дій і вже "Шахтарю" довелося захищатися. Правда, як і раніше, ніякої користі така активність господарів їм не принесла.

Атлетик - Шахтар - 0:0

"Атлетик" (Більбао): Іраісос, Баленсіага, Лапорт, Гурпеги, Де Маркос, Мігель Ріко, Ітурраспе, Ібай Гомес, Муніаін (Акече, 75), Беньят (Сусаета, 64), Адуріц (Гільєрмо Фернандес, 77).

"Шахтар" (Донецьк): Пятов, Азеведу, Ракицький, Кучер, Срна, Степаненко, Фернанду (Фред, 73), Алекс, Дуглас, Тайсон (Марлос, 80), Луїс Адріану (Гладкий, 89).

Покарання: Срна, 29. Тайсон, 35. Ітурраспе, 38. Кучер, 48. Адуріц, 58. Сусаета, 88 (попередження).

Судді: Сидиропулос, Эфтимиадис, Костарас (Греція).

17 вересня. Більбао. Стадіон "Сан-Мамес".

Раніше повідомлялося, що минулорічний фіналіст Ліги Чемпіонів іспанська "Атлетіко" не зумів успішно стартувати в нинішньому розіграші, поступившись "Олімпіакосу" 2:3 на виїзді. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі