"Шахтар" не зумів вийти у фінал Ліги Європи

Поділитися
"Шахтар" не зумів вийти у фінал Ліги Європи "Шахтар" забив лише раз © uefa.com
"Севілья" обіграла "гірників" і пробилася у свій третій фінал поспіль.

Донецький "Шахтар" не зумів вийти у фінал Ліги Європи. Після нічиєї в першому півфінальному матчі "гірники" поступилися "Севільї" у грі на виїзді.

"Севілья" активніше почала матч, а вийшла вперед завдяки помилці "Шахтаря". Малишев не зумів прийняти м'яч і подарував його Гамейро. Форвард "Севільї" увірвався в штрафну і переграв П'ятова. Друга частина тайму пройшла з перевагою "гірників", однак протягом довгого часу підопічним Луческу не вдавалося створити нічого небезпечного. Лише на 44-й хвилині "Шахтар" провів класну контратаку, яка завершилася голом. Марлос розрізною передачею вивів на ворота Едуардо, а той впевнено пробив у кут - 1:1.

Другий тайм почався для "Шахтаря" вкрай невдало. Ще один провал в опорній зоні призвів до того, що Гамейро знову опинився перед П'ятовим. Форвард обіграв воротаря і закотив м'яч у порожні ворота. А ще через 12 хвилин "Севілья" збільшила перевагу - Маріано поклав м'яч точно в кут красивим ударом з-за меж штрафного. "Шахтар" не зумів знайти в собі сили, щоб відігратися. Небезпечним у "гірників" у час, що залишився, був тільки момент Едуардо, але м'яч після його удару головою пролетів в сантиметрах від штанги.

Відзначимо, що Євген Коноплянка участі в матчі не брав. Українець провів всю гру на лавці запасних.

"Севілья" - "Шахтар" - 3:1 (перший матч - 2:2)

Голи: Гамейро, 9, 47, Маріано, 59 - Едуардо, 44

"Севілья": Сорія, Коке, Рамі, Тремулінас (Ескудеро, 74), Каррісу, Банега (Кристофоро, 89), Нзонзі, Вітоло, Криховяк, Маріано, Гамейро (Іборра, 82).

"Шахтар": П'ятов, Кучер, Іcмаїлі, Срна, Ракицький, Марлос (Веллінгтон Нем, 84), Малишев, Коваленко, Степаненко, Тайсон (Бернард, 76), Едуардо (Дентіньо, 84).

Попередження: Марлос (11), Ракицький (14), Кучер (20), Срна (49), Едуардо (61), Степаненко (76), Ісмаїлі (90) - Банега (30), Вітоло (87)

У фіналі Ліги Європи "Севілья" зіграє з "Ліверпулем". Матч відбудеться 18 травня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі