"Шахтар" - "Мальме": букмекери високо оцінюють шанси "гірників" на перемогу

Поділитися
"Шахтар" - "Мальме": букмекери високо оцінюють шанси "гірників" на перемогу "Шахтар" спробує обіграти "Мальме" з різницею у 2 м'ячі © ФК Шахтер
Донецький клуб є фаворитом протистояння в рамках Ліги чемпіонів.

"Шахтар" завтра, 3 листопада, зіграє з "Мальме" в рамках четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів. Матч відбудеться у Львові.

Букмекери вважають, що підопічні Мірчі Луческу мають хороші шанси виграти домашню зустріч. Коефіцієнт на перемогу "гірників" - 1,36, тоді як нічия оцінюється в 4,80, а перемога "Мальме" букмекерським конторам бачиться зовсім малоймовірною - 8,50.

При цьому букмекери вважають, що "Шахтарю" під силу виграти з рахунком 2:0, щоб при рівності очок опинитися в таблиці вище "Мальме" за рахунок кращого результату в особистих зустрічах. Саме такий результат (2:0) букмекери вважають найбільш ймовірним. Поставити на нього можна з коефіцієнтом 7,50.

Читайте також: "Шахтар" програв ПСЖ в Лізі чемпіонів

Нагадаємо, що поєдинок цих команд, який відбувся в рамках третього туру в Швеції, завершився перемогою "Мальме" - 1:0. Перед тим матчем "гірники" також вважалися фаворитами, однак не зуміли виправдати цей статус.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі